מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מועמדת לניתוח מסתם אורטליעדי02/03/2009
והשאלה שלי קשורה לבדיקת דם שביצעתי ורציתי לדעת אם נתקלתם בדבר שכזה? LDH שלי מאוד גבוה כבר 9 חודשים נע מעל הממוצע בין 480 ל520 הרופאים לא ככ יודעים לענות מדוע אבל אומרים שאולי זה קשור למסתם המוצר שלי ומפל הלחצים הגובה 117 שאולי עושה המוליזה והורס את כדוריות רציתי לדעת האם נתקלתם בדבר שכזה? אמרו לי שגם למושתלי מסתם מכני יש את הבעיה הזו? היתכן?????? והאם כדאי לדאוג????? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: עדי
ד''ר סאמר דיאב04/03/2009שלום עדי
רמות גבוהות של HDL יכולות באמת להעיד על הימוליזה אך בשביל לקבל את התמונה המליאה צריכים לדעת על כלל אנזימי הכבד בנוסף לרמות הבילורובין. ואז נוכל לדעת מה הכיוון. האם זה הימוליזה בגלל היצרות קשה של המסתם האאורטאלי או בגלל מחלה אחרת למשל מחלה בכבד.
בכל אופן היצרות קשה של המסתם האאורטאלי יכולה לגרום להימוליזה ועליה ברמת ה- HDL.
יש לציין שלפי הנתון של מפל לחצים כנראה שאת סובל מהיצרות קשה של המסתם האאורטאלי והטיפול הדיפינטיבי הוא החלפת המסתם. בכדי שתקבלי את התשובה הכי מתאימה אז יש לתת לנו את הנתונים של תוצאות אנזימי הכבד.
ספירת דם.
ותוצאות האקו לב.
בהצלחה
דר סאמר דיאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שמחה שיש קשר למסתם מצרפת
עדי04/03/2009את בדיקות הדם שלי העדכניות כמו כן המסתם האורטלי שלי באקו לב 0.70 ומפל לחצים של 110 ללא התרחבות חדר שמאל ALT-15 AST-17 urea-23 alkp-63.1 ck-60 creatinine-0.7 ldh-516 מה שכן הקלציום שלי לא גבוה במיוחד הוא:9, והויטמין D שלי נמוך מתחת לנורמה השאלה אם אני מתכננת לעבור ניתוח בחודשים הקרובים האם כדאי לקחת קלציום או ויטמין D? האם יש קשר בגלל החתך של הסטרנום? אודה לך על תשובתך ועל העזרה הרבה תודה:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: עדי
ד''ר סאמר דיאב05/03/2009שלום עדי.
לפי ניתוני האקו לב שלך את סובלת מהיצרות קשה עד מאוד של המסתם האורטאלי, טיפול הוא החלפת המסתם, במידה ויש לך תסמינים כמו כאבי חזה, קוצר נשימה או התעלפיות או שינויים בתפקוד הלב או שינוי מורפולוגי אזי יש אינדיקציה מוחלטת להחלפת המסתם. במידה ואין לך את הנ"ל אזי צריך להיות במעקב הדוק של קרדיולוג ולא מן הנמנע להיות במעקב של כירורג לב ולו ישיבת התייעצות.
לגבי במדדים הביוכימיים שלך כנראה שהעליה של LDH היא כתוצאה מהמחלה המסתימית אך בכל זאת צריך לעקוב אחרי רמות LDH ורמת ההימוגלובין גם כן.
לגבי הקלציום והויטמין D כן יש לקחת את ויטמים בכדי לחזק את העצם ולהוריד את הסיכוי לאוסטיאופוריזיס ללא קשר ךלניתוח
במידה וצריכה התייעצות אישית נא להתקשר למזכירת המחלקה במס' 048542631 ולתאם פגישה עם אחד מרופאי המחלקה
דר סאמר דיאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה הייתי באה לפגישה אבל אני מת"א
עדי05/03/2009הבנתי שתשובתך שאני צריכה לקחת קלציום וויטמין די ביחד השאלה אם זה לא ישפיע לי על הלב? אם מותר? למרות שהמסתם שלי מסוייד? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התרחבות פצע לאחר החלפת מסתם אורטלי
התפתחות מחלת לב לפני ניתוח צנתור
פענוח תוצאות בדיקה מצורפת מה זה אומר?
סטנט למפרצת ביטנית 3.4
ניתוח אורטה עולה גם ב-CT
מועקות וכאבים חמורים בחזה
דליפה מטרלית בינונית וקושי בכניסת אוויר
קפיצות בחזה וצרבת קשה
שמיעת תקתוק במסתם מכני
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)