כמעט שבוע לאחר החלפת מסתם אורטלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמעט שבוע לאחר החלפת מסתם אורטלי
    עדי
    31/03/2009

לביולוגי בת 38.5
    עברתי ניתוח לפני כמעט כשבוע החלפת מסתם אורטלי
    רציתי לדעת יש לי דופק גבוה בסביבות 100-117 נתנו לי נורמיטן פעמיים ביום

ואמרו לי שכנראה זה בגלל שיש לי לב קטן והיפרטרופי ולכן יקח ללב זמן להתרגל למסתם

רציתי לדעת קצת יותר יותר פרטים למה הכוונה ואם זה קורה בד"רכ אחרי החלפת מסתם.

מלבד זה מתי חולפים הכאבים המטורפים שיש לי?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אחר החלפת מסתם אאורטלי

ד''ר דני פינק
    31/03/2009

עדי שלום
    לגבי קצב הלב שלך הרי ששכיח לאחר ניתוחי לב שקצב הלב יכול להיות מעט לא יציב עם דופק איטי או מהירץ חשוב לדעת שגם אנמיה שרואים אותו לאחר ניתוח יכול לגרום לכך שקצב הלב עולה כדי לפצות על מצב האנמיהץ נכון הדבר שההיפרטרופיה שהיתה קיימת עוד לפני הניתוח טרם נסוג ובדרך כלל לוקח מספר חודשים עד שהוא נסוג הרי שאם הלב לא מלא ייתכן וקצב הלב יואץ כדי לשמור על תפוקת לב תקינה. מצב זה הינו שפיר ובהחלט טיפול בנורמיטן יאט את הלב. לגבי נושא הכאבים הרי שיש מספיק תכשירים אותם ניתן לקחת דרך הפה שייקלו בהרבה על הכאבים. תכשירים אלו אינם אופיאטיים וכך יימנע ממך הסבל של עצירות ניתן לקחת תרופות כמו אופטלגין טרמדקס או תרופה חדשה בשם ברקסין שמאד יעילה. במידה ולא תחושי הקלה הרי שתמיד אפשר להוסיף תכשיר כמו פרקוסט. בדרך כלל הכאבים חוךפים לגמרי תוך כחודש
    בכבוד
    ד"ר דני פינק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו