חג שמח:-) שבועיים וחצי אחרי החלפת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חג שמח:-) שבועיים וחצי אחרי החלפת
    עדי
    09/04/2009

מסתם אורטלי והכאבים עדיין חזקים במיוחד אם אני לא נחה רוב שעות היום

כמו כן רציתי לדעת איך אפשר לדעת אם העצמות בבית החזה מתאחות? כי הבנתי שלא רואים את זה בצילום חזה

והאם יש קשר לזה שחסר לי ויטמין D קלציום האם זה יעכב לי את האיחוי? תוך כמה זמן אמורות העצמות להתאחות? ומה הסמפטומים אם לא מתאחות? האם יש מצב שכזה?

תודה ד"ר וחג פסח שמח וכשר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• החלפת מסתם

ד''ר דני פינק
    09/04/2009

עדי שלום אני מצטער לשמוע שאת עדיין מאד כאובה אך הדבר הוא לא מפתיע ולכל אחד יש סף כאב אחר. חשוב להקפיר לקחת משככי כאבים בצורה רציפה ובעיקר לפני השינה כדי שתישני היטב בלילה. העצמות מתאחות בדרך כלל אצל אנשים צעירים ובריאים ללא סכרת תוך חודש עד ששה שבועות. זה שחסר לך ויטמין די לא צריך עקרונית להפריעלתהליך האיחוי וקל לפצות על כך על ידי נטילת טיפות ויטמיןדי.
    חשוב לדעת שאין מה לדאוג כל עוד הכאבים לא מתגברים או \ו הופעת חום אודם או הפרשה מהפצע בחזה אלה הם סימנים שבמידה ומופיעים עלייך לגשת לבדיקה אצל המנתח כדי לשלוול זיהום.
    בהצלחה ורפואה שלימה
    ד"ר דני פינק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלפת מסתם

ד''ר דני פינק
    09/04/2009

עדי שלום אני מצטער לשמוע שאת עדיין מאד כאובה אך הדבר הוא לא מפתיע ולכל אחד יש סף כאב אחר. חשוב להקפיר לקחת משככי כאבים בצורה רציפה ובעיקר לפני השינה כדי שתישני היטב בלילה. העצמות מתאחות בדרך כלל אצל אנשים צעירים ובריאים ללא סכרת תוך חודש עד ששה שבועות. זה שחסר לך ויטמין די לא צריך עקרונית להפריעלתהליך האיחוי וקל לפצות על כך על ידי נטילת טיפות ויטמיןדי.
    חשוב לדעת שאין מה לדאוג כל עוד הכאבים לא מתגברים או \ו הופעת חום אודם או הפרשה מהפצע בחזה אלה הם סימנים שבמידה ומופיעים עלייך לגשת לבדיקה אצל המנתח כדי לשלוול זיהום.
    בהצלחה ורפואה שלימה
    ד"ר דני פינק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו