כאבים ביד שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ביד שמאל
    ענת
    16/04/2009

דוקטור שלום.
    אני בת 43 עם עודף משקל בשנים האחרונות.
    מזה מס' שנים,עוד כשהייתי רזה אני סובלת מהירדמות קשה ביד שמאל ולחץכמעט תמידי בחזה.בלילה זה מלווה בשתן מרובה.בהזעה.
    אני סובלת שנים מכאבי ראש חזקים ביותר .לאחרונה התחלתי בטיפול דיקור סיני לכאבי הראש והמדקרת שאלה אותי אם יש לי הרדמות ביד שמאל וכשעניתי שכן היא אמרה שהיא רואה שמצב הלב-כליות שלי במצב ירוד ביותר.לדעתה,יש לי בעיה רצינית בזרימת הדם.גם אני מרגישה כי יש לי לחץ מאוד חזק בכף רגל שמאל.א.ק.ג. תקין ובדיקת מאמץ תקינה.מה עוד צריך לעשות?.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ביד שמאל

הוספת תגובה

• כאבים ביר שמאל

ד''ר דני פינק
    17/04/2009

שלום לך נדמה לי שהגעת לפורום הלא נכון
    מומלץ לך להיבדק בהקדם אצל רופא המשפחה כדי לשלול שאין לך יתר לחץ דם וסכרת. כמוכן חשוב לך בהקדם להינס למשטר דיאטתי קפדני בליווי דיאטיקנית - שירות שניתן לקבל בקופת חולים. אני מאמין שלאחר שתרדי במשקל ותאמצי הרגלי בריאות נכונים כגון אכילה נכונה ופעילות גופנית את תרגישי יותר טוב. במידה ותלונותיך יתמידו הרי שאז יהיה עלייך לעבור בדיקות מקיפות יותר לשלילת מחלות לב וכלי דם
    בהצלחה
    ד"ר דני פינק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו