מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שישה שבועות אחרי החלפת מסתם אורטלישירי12/05/2009
אקו לב תקין היום באקג לפני בדיקת מאמץ גילו בלוק בהולכה החשמלית
ושלחו אותי להולטר
האם זה שכיח אחרי ניתוח כשלי? מדוע זה קורה? האם זה עובר? האם זה מסוכן?
אם תוכל בבקשה קצת להסביר לי
נוטלת נורמיטן 12.5 מג פעמיים ביום
ואני אמורה לטוס לחול עוד כמה שבועות האם הטיסה מסוכנת לי עם הבעיה החשמלית?
כללית אני מרגישה טוב רק הענין הזה מלחיץ
לפני הניתוח לא היה לי את זה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי
ד''ר סאמר דיאב12/05/2009שלום עדי.
בעיות הולכה שכיחות לאחר ניתוח מסתמים, לגבי ה-"בלוק" יש מס' סוגים, חלק מהם במידה והחולה ללא תסמינים אזי לא צריכים לטפל בזה וחלק צריכים קוצב. יש לציין גם שהנורמיטין תרופה להוריד מקצב הלב ויכולה לתרום לבלוק.
יש לציין שבד"כ זה עובר וזה כתוצאה מבצקת לאחר ניתוח באזור מעבר החשמל וככל שמתרחקים מהניתוח הדבר הזה יחלוף. כמו כן יש להפסיק את הנורמיטין או להוריד את המינו תלוי בסוג הבלוק ובקצב הלב.
לסיכום: יש לחכות לתוצאות של ההולטר ואז נדע בדיוק איזה סוג.
בינתיים מציע לא להבהל במיוחד שאת ללא סימנים קליניים.
שיהיה לך בהצלחה ותרגישי טוב.
דר סאמר דיאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי מה שאמרו לי LBBB
עדי13/05/2009תשובת ההולטר מקווה שתהייה מחר, האם LBBB זה מסוכן? באמת תודה לכם על התשובות המרגיעות והמפורטות
אני חייבת לציין שאתם אחד הפורומים הנחמדים והמקצועיים ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי
ד''ר סאמר דיאב14/05/2009שלום עדי
זה ממש לא מסוכן, והרבה אנשים מסתובבים עם הפרעת הולכה זו. יש לציין שהפרעה זו יכולה להיות סימן לאירוע לבבי אך אני משער שעברת צינתור טרם הניתוח ובגלל שעברת ניתוח החלפת מסתם בלבד אזי כנראה שהעורקים תקינים. לכן לא צריך להבהל מזה בכלל.
שתהיה לך נסיעה מעניינת ומשמחת.
המלצות להיות במעקב קרדיולוגי כל הזמן.
בריואת שלימה
דר סאמר דיאב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה , לא עשו לי צנתור לפני החלפת
עדי14/05/2009המסתם בגלל שאני בת 38
הבטחתי ל עדכן בתוצאות הולטר :
קצב בסיסי סינוס, מהירות מינימלית 55 לדקה
מקסימלית 108
ממוצעת :69 לדקה
הפרעות חדריות: נצפו 3 VPBS ללא זוגות או VT
הפרעות על חדריות: נצפו 7 APBS במהלך הבדיקה.
נצפו 1 SVT ארבע פעימות במהירות של 122 פעימות לדקה ללא AF.
הפרעות הולכה קומפלקס חדרי מורחב עקב BBB.
נצפו שינויי ST-T משניים לBBB.
אלו התוצאות האם זה חמור? או שאפשר לחיות עם זה בשלום? או מגביל אותי בצורה כלשהיא כולל כושר
יש לציין שביום ההולטר לקחתי בבוקר חצי כדור נורמיטן וגם בערב חצי כדור
המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי
ד''ר סאמר דיאב17/05/2009עדי שלום הפרעות אלו רואים לאחר ניתוח החלפת מסתם.
תמשיכי לקחת את הנורמיטין .
ככל שתיתרחקי מהניתוח תדירות הפרעות הקצב תלך ותרד.
עדיין להיות במעקב קרדיולוגי.
בריאות שלימה.
דר סאמר דיאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התרחבות פצע לאחר החלפת מסתם אורטלי
התפתחות מחלת לב לפני ניתוח צנתור
פענוח תוצאות בדיקה מצורפת מה זה אומר?
סטנט למפרצת ביטנית 3.4
ניתוח אורטה עולה גם ב-CT
מועקות וכאבים חמורים בחזה
דליפה מטרלית בינונית וקושי בכניסת אוויר
קפיצות בחזה וצרבת קשה
שמיעת תקתוק במסתם מכני
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?