מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מסתם אאורטלי דו-עליאבנר14/07/2009
שלום ! שמי אבנר אני בן 37 גילו לי את המסתם אאורטלי דו-עלי בתיכון בבדיקות שגרתיות לפני הצבא. בס"הכ אני מרגיש בסדר גמור ואף התאמנתי בקרב-מגע במשך 10 שנים אך הפסקתי כתוצאה שחלק מהרופאים המליצו להפסיק. אני מאוד אוהב ספורט אך די הורדתי מינון בשנים האחרונות. כיום אני מתאמן 5 פעמים בשבוע כשעתיים ביום בבית רוכב על אופניים לפעמים בחוץ אך בעיקר על אופני כושר קצת שכיבות שמיכה תרגילי בטן ללא משקולות ולא הלכתי אף פעם למכון כושר.ב 10 שנים הראשונות היה לי רופא קבוע והייתי במעקב כל שנה. בשנים האחרונות עברתי מיספר רופאים. בבדיקה האחרונה שעשיתי בתאריך 31/03/2008 הרופא עשה לי אקו לב ושלח אותי גם לבדיקת מאמץ כל הבדיקות היו מצויינות והרופא אמר שיש לי כושר טוב. הרופא אמר לי לבוא לבדיקות מעקב כל שנתיים. האם זה שאני מתאמן 5 פעמים בשבוע כשעתיים זה מאמץ יותר מדי בשבילי וכאדי לי להוריד במינון? {אני רוכב על אופניים כשעה-שעה וחצי} הרופא אמר שאופניים זה טוב בשבילי. האם מאמץ יתר יכל להשפיע לרעה יותר מאוחר? האים מוממלץ לעשות מעקב כל שנה ולבקש תמיד גם בדיקת מאמץ? או כמו שהרופא המליץ כל שנתיים? בתודה מראש אבנר!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסתם דו- עלי
ד''ר סאמר דיאב14/07/2009אבנר שלום.
מסתם דו- עלי נמצא אצל 1 עד 5 % מהאנשים, בד"כ ללא בעיה קלינית לפחות עד עשור 6 לחיים.
בד"כ בגיל מעל 60 מתחילה בעיה במסתם ( לא אצל כולם) של היצרות ברוב המקרים או אי ספיקה, ואז צריכים להיות במעקב רפואי הדוק. כרגע לא רואה שום מניעה לעשות בכל ספורט שתרצה. בכל זאת ממליץ לך להיות במעקב קרדיולוגי פעם אחת בשנה או שנתיים. כמו שממליץ לכל בן אדם בריא.
תהנה מכל ספורט.
דר דיאב סאמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התרחבות פצע לאחר החלפת מסתם אורטלי
התפתחות מחלת לב לפני ניתוח צנתור
פענוח תוצאות בדיקה מצורפת מה זה אומר?
סטנט למפרצת ביטנית 3.4
ניתוח אורטה עולה גם ב-CT
מועקות וכאבים חמורים בחזה
דליפה מטרלית בינונית וקושי בכניסת אוויר
קפיצות בחזה וצרבת קשה
שמיעת תקתוק במסתם מכני
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?