מיץ רימונים טבעי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיץ רימונים טבעי
    אבי
    31/12/2009

האם אסורה שתיה יומית של מיץ רימונים טבעי לאדם שעבר ארוע לבבי "דום לב". או שזו אגדה אורבנית.
    שנה שעברה עברתי דום לב וצונתרתי, אני בסוף שנות החמישים לחיי. אינני סובל מיתר לחץ דם ואו סוכרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיץ רימונים טבעי

הוספת תגובה

• מיץ רימונים טבעי

פרופ` גיל בולוטין
    31/12/2009

אבי שלום

עד כמה שידוע לי למיץ רימונים טבעי תכונות חיוביות.

אני לא מודע על איסור לשתות מיץ רימונים טבעי לאחר אירוע לבבי.

בברכה

דר' גיל בולוטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבי

אבי
    03/01/2010

אבי שלום.
    למיץ רמונים הוכח שיש לו השפעות אנטיאוקסידנטים, כמו כן מוריד רמותץ כולסטרול. לפי מחקרים שהתבצעו במעבדתו של פרופ' מיקי אבירם מטכניון הוכח שלמיץ רימונים השפעות טובות ברמת הכולסטרולוהטריגלצירידים. אני מפנה אותך למצוא מאמרים אלו ולקרוא. כיום מומלץ לשתות מיץ רימונים כל יום וההשפעה שלו טובה יוצר מאשר יין אדום שהוכח שהוא טוב למחלות טרשת העורקים.
    ההמלצה היום היא לשתות מיץ רימונים במיוחד לחולים שיש להם מחלה קורונרית.
    לבריאות
    דר סאמר דיאב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבי

ד''ר סאמר דיאב
    08/01/2010

אבי שלום
    למיץ רמונים הוכח שיש השפעות אנטיאוקסידנטים, כמו כן מוריד רמות כולסטרול. לפי מחקרים שהתבצעו במעבדתו של פרופ' מיקי אבירם בטכניון הוכח שלמיץ רימונים השפעות טובות ברמת הכולסטרול ושומנים בדם. אני מפנה אותך למצוא מאמרים אלו ולקרוא. כיום מומלץ לשתות מיץ רימונים כל יום וההשפעה שלו טובה יותר מאשר יין אדום שהוכח שהוא טוב למחלות טרשת העורקים.
    המלצה לשתות כל יום מיץ רימונים במיוחד בחולים עם מחלת לב או כלי דם.
    לבריאות
    דר סאמר דיאב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרבה הרבה תודה לך ד"ר סאמר דיאב.

אבי
    14/02/2010

אני מתנצל שרק עתה קראתי תגובתך היות וחשבתי לתומי שהתגובה הראשונה היא זו שתהייה גם סופית, במקרה חזרתי לכאן ומצאתי את התיחסותך ואני מודה לך המון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו