התקף לב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקף לב
    קובי
    25/02/2010

אני בן 47 עברתי התקף לב לפני כחודש 2 צינתורים ובדיקות לא שמו סטנד יש ממצא שהעורקים שלי "רחבים ואקטטים"שוחררתי סיימתי ימי מחלה 4 שבועות ,רציתי לחזור לעבוד והמעסיק ביקש שאני יסיים את הליך רופא תעסוקתי שהוא בעוד כשבועים
    האים באופן עקרוני אני יכול לחזור לעבוד בתקופה הזאת עד שיגיע מועד הפגישה עם רופא תעסוקתי.
    קראתי שהמלצתכם היא לחזור מהר לשיגרה אני במקצוע שלי מנהל מטבח ושף
    אני מאוד רוצה לחזור אך לדברהם הם חוששים לי.
    תודה קובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקף לב

הוספת תגובה

• קובי

ד''ר סאמר דיאב
    26/02/2010

קובי שלום
    האם באמת היה לך אוטם בשריר הלב. ז"א במהלך הצינתור הייתה פתיחה של אחד העורקים. היה שינויים ב- א.ק.ג או עליה באנזימים.
    לפי מה שכתבת אין מחלת עורקים קורנרים, הכוונה שאין היצרויות. מה שיש לך זה קורונרים מורחבים ואיקטטים, עדיין מצב זה לא נורמלי. לשאלתך אתה יכול לחזור לעבודה ללא בעיות. עדיין מומלץ להבדק ע"י רופא תעסוקתי. יש לקחת את התרופות שלך בזמן ולא לדלג. כמובן במידה ואתה מעשן יש להפסיק מייד ולהתחיל אורח חיים חדש בו תעשה ספורט יומי.
    שיהיה לך בהצלחה
    דר' דיאב סאמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אתם ניפלאים

קובי
    26/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו