מסתם אאורטלי דו-עלי ושימוש בויאגרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסתם אאורטלי דו-עלי ושימוש בויאגרה
    אבנר
    20/03/2010

שלום רב
    האם יש מידע על סיכוני שימוש בויאגרה, למי שיש אצלו מסתם אאורטלי דו-עלי?
    למיטב הבנתי ויאגרה משפיעה על מנגנון ויסות הדם,כך שייתכן שיש קשר בין הדברים?
    בברכה
    אבנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סתם דו עלי וויאגרה

ד''ר דני פינק
    21/03/2010

אבנר שלום
    למיטב ידיעתי אינה התוויות נגד לשימוש בוויאגרה כל עוד מצב הלב שלך תקין ואינך סובל מתעוקת חזה- היצרויות העורקים הכלילייםץ אם למרות העובדה שיש לך מסתם אאורטלי דו עלי והינו תקין דהיינו: אין היצרות קריטית של המסתם ואין דליפה קשה שלו הרי שלמיטב ידיעתי אין מניעה. בכל מקום כדאי להתייעץ עם הקרדיולוג מטפל שלך. בנוגע למסתם הדו עלי האאורטלי חשוב שתהיה במעקב קרדיולוג שוטף ושיבוצע לך אקו באופן שגרתי כדי לוודא שהמסתם תקין ואינו מוצר או דולף וכן כדאי שימדדו את קוטר אבי העורקים העולה שכן ידוע שלאנשים בעלי מסתם אאורטלי דו עלי ישנה שכיחות יתר של הרחבת אבי העורקים ולכן כדאי לדעת על כך.
    אשמח לפרט יותר ולהרחיב את הדיבור.
    בכבוד רב
    דר דני פינק- מנתח לב וחזה
    מחלקת ניתוחי לב וחזה\מחלות אבי העורקים
    מרכז רפואי שערי צדק
    ירושלים
    0508685071

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אאורטה מורחבת

יגאל
    22/03/2010

שלום רב
    לפני חודש במהלך בדיקת אקו הופתעתי לגלות שיש לי מסתם דו עלי ומן הסתם גם אאורטה מורחבת
    49/50 מ"מ (אאורטה עולה) עד הקשת .
    אני אצטרך כנראה התערבות כירורגית להחלפת הקטע הבעייתי ובקרוב , קראתי את הכתבה על דר'
    עובד לגבי המחקר שלו בארה"ב ועכשיו אני מתלבט על אופן הביצוע.? הבנתי שנעשה רק ניתוח אחד בארץ לשיטתו.
    לציין שאני בן 43 בריא בד"כ , בבדיקת האקו הלב היה תקין כמו גם המסתמים
    והאם יש קשר לעובדה שמדי פעם יש לי כאבים מאזור החזה בזמן מאמץ או התרגשות?
    תודה מראש
    יגאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גאל

ד''ר דני פינק
    23/03/2010

שלום יגאל
    לפי תיאור הבעיה אכן מומלץ לעבור את הניתוח ובהקדם. כיום ההמלצות למסתם אאורטלי דועלי עם אאורטה עולה רחבה היא החלפת אבי העורקים כאשר קוטרו מגיע ל5סמ. ההמלצה היא החלפה לאדם בגילך. זהו ניתוח שמבוצע ברמת סיכון יחסית נמוכה(פחות מ1% תמותה) לאדם בגילך. מומלץ לעבור צינתור לפניכן ולחזור על בדיקת האקו לודא שאין בעיה במסתם האאורטלי. אני מבצע ניתוחים כאלה בצורה סטנדרטית במרכז בו אני עובד_ שערי צדק בירושלים. התמחתי באחד המרכזים המובילים בעולם בתחום אבי העורקים. אשמח לשוחח איתך בנידון ולהרחיב את הדיבור. ניתן ליצור קשר עימי
    דר דני פינק
    מנתח לב וחזה
    מרכז רפואי שערי צדק
    ירושלים. טלפון: 0508685071

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יגאל שלום

ד''ר עובד כהן
    24/03/2010

אשמח לראות את החומר שלך תוצאות בדיקות וכו' וליעץ בהתאם
    בארץ כבר בצענו יותר מ 10 מקרים בהצלחה מלאה של 100% של עטיפת האאורטה מבחוץ מבלי צורך בהתערבות נוספת.
    במידה והמקרה שלך עונה על הקרטריונים נשמח כמובן לטפל בך או להציע את החלופה הטובה ביותר.
    צור עימי קשר דרך המחלקה 048542631
    חג שמח
    עובד כהן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו