בקשת עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשת עזרה
    צבי
    06/05/2010

ממליצים לי לעבור ניתוח מעקפים הייתי מעונין לשמוע ממנותחים על ההחלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשת עזרה

הוספת תגובה

• מהלך ההחלמה

ד''ר עובד כהן
    06/05/2010

בראש ובראשונה אתה מוזמן אלינו למחלקה לדבר עם חולים לאחר הניתוח ולהבין בדיוק מה קורה להם. בנוסף אם תבוא בימים ראשון ורביעי תוכל גם לשוחח עם חולים שבאים לבקורת כחודש לאחר הניתוח ואפילו לקבל רשמים עם פרספקטיבה עמוקה יותר.
    בגדול אני יכול לספר לך שמס' שעות לאחר הניתוח מתעוררים ביחידה לטיפול נמרץ ותוך זמן קצר שולפים את צינור ההנשמה מקנה הנשימה ואז אתה יכול לדבר ולנשום בעצמך
    השהייה ביחידה לטיפול נמרץ אורכת יומיים ברוב הגדול של המקרים ואח"כ יוצאים למחלקה למשך מס' ימים נוספים ומשתחררים הביתה או לבית החלמה.
    הכאבים לאחר הניתוח לא חזקים מאד. הרבה פחות כואב מניתוחים בבטן למשל. ומדיניות הטיפול בכאב הינה אגרסיבית מאד כלומר לא נותנים לחולה לסבול.
    תלונות שכיחות לאחר הניתוח - קושי בשינה, חוסר טעם באוכל וחוסר רצון לאכול, כאבים באזור הכתפיים. רוב התלונות חולפות כעבור מס' שבועות ואנו ממליצים לחזור לשיגרה די מהר דבר שמזרז את סיום התופעות הללו
    נשמח לארח אותך ולתת יותר מידע
    ד"ר כהן עובד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו