ניתוח מעקפים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח מעקפים
    שוש
    15/06/2010

שלום
    אחי (53) הוזמן היום לצינטור ,אך ההבחנה במהלכו הראתה שיש חסימה (או כמה) שבלון לא יפתור אותה.יש לי ידיעה מאד מעורפלת על אופציה נוספת .ישנה חברה ישראלית שפיתחה מכשיר (?) שמוחדר במהלך הצינטור ,שקצהו מחודד ,וכך והוא אמור להתקדם דרך החסימה ולפתוח אותה.נעשו ניסויים בארץ והתקבל אישור .כאמור ,הידיעה שלי מאד כללית ובוודאי שאינה מבוססת על פרסומים רפואיים.
    האם ידוע לכם על כך ?מה נכון בזה ? האם נעשים טיפולים כאלה בארץ ? אם כן - היכן ?על ידי מי ?
    אודה לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח מעקפים

הוספת תגובה

• ניתוח מעקפים

פרופ` גיל בולוטין
    15/06/2010

שוש שלום

קשה לתת תשובה מלאה בלי שרואים את סרט הצנתור.
    אבל, ברוב המקרים כשהקרדיולוג המצנתר מחליט שעדיף ניתוח מעקפים זה בהחלט עדיף. לפני מספר חודשים התפרסם מחקר חדש שהשווה את ניתוחי המעקפים לטיפול עם סטנטים בצנתור. בחולים עם מחלה מורכבת (חסימות מלאות, חסימות מורכבות) התוצאות הרבה יותר טובות בניתוח מעקפים לעומת צנתור. ואני מתכוון לסיכוי להיות בחיים לאחר שנתיים!
    כלומר יש לנו היום כלים יותר טובים לדעת מי צריך ללכת לניתוח מעקפים.

בהצלחה

דר' גיל בולוטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו