ניתוח לב וניתוח היום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח לב וניתוח היום
    דנלה
    25/08/2010

לפני 11 שנה עברתי ניתוח לב פתוח כ8 חודשים מיד לאחר הניתוח היה לי דלקת מסביב ללב, לאחר 8 החודשים האלה הכל עבר ואני לא מטופלת בשום תרופה מזה כ10 שנים כלום כלום, מה שכן ישנם מצבים בהם נותנים טיפול אנטיביוטי לפני פעולות או סיטואציות שעלולים לגרום לחדירת חיידקים לדם והפעולות הם: טיפולי שיניים ,כריתת שקדים או אדנואידים,פעולות במערכת העיכול והשתן,ניקוז כירורגי של חומר מזהם וברונכוסקופיה
    אני מעוניינת לעבור ניתוח לייזר בעיניים מסוג לאסיק הייתי כבר בבדיקת התאמה ונמצאתי כמתאימה לניתוח מהסוג הזה רציתי לדעת אם זה יכול להוות בעיה שעברתי ניתוח לב והאם אני צריכה לקחת אנטיביוטיקה או משהו

אשמח לתגובה מהירה אני מעוניינת לקבוע תאריך לניתוח במיידי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח לב וניתוח היום

הוספת תגובה

• אנטיביוטיקה לאחר ניתוח לב

ד''ר עובד כהן
    25/08/2010

זה תלוי איזה ניתוח לב עברת אם זה ניתוח מעקפים לא צריך שום טיפול אם ניתוח אחר תלוי בניתוח. תני לנו יותר פרטים ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטיביוטיקה וניתוח

דנלה
    26/08/2010

לא זוכרת במדוייק את שם הניתוח נולדתי עם מום ועברתי תיקון בגיל 17 הגיל בו התגלה המום היה 16 וחצי בערך, משהוא שקשור להזנת הלב בחמצן שיצא מהמקום הלא נכון ועשו לי תיקון ללא עזרים כאילו תיקנו והכל ללא תוספות חיצוניות
    בדרכ כשעה לפני טיפולי שיניים ורופא נשים אני מקבלת 2 גרם מוקסיויט פורטה, רציתי לדעת אם כדאי לקחת גם לפני ניתוח תיקון ראייה בלייזר ניתו שנמשך כ 5 דק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו