שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אלון
    15/11/2010

עברתי התקף קטן וצינטור ,לאחר מספר ימים החלו תעוקות בעקבות כמה שעות מחוץ לבית וגם קלות יותר במנוחה ,כולל ארועים של כמה דקות חוסר קל באוויר,
    עורקי הלב נבדקו שוב במיפוי הסטנט פתוח ואין מהצרויות משמעותיות,עדיין אין הבחנה חד משמעית אך לפי הרופאים כנראה חסימות של עורקים קטנים ,
    עקב לחץ דם די נמוך ודופק נמוך אני מקבל רק פלויקס ליפיטור ואספירין,
    אני אדם פיזי והנה אני מושבת ואומלל,
    ברור שהתעוקות מפתחות חרדות ,כי היה לי התקףלב עם כאבים מקדימים דומים לתעוקות,
    עברתי 3 אישפוזים בחודש האחרון ,הבעייה שרק מתעניינים האם יש כרגע התקף לב ,אם אין אז כלום,והמערכת של קופת חולים עובדת לאט,נפגשתי בתחילת הסיפור עם קרדיולוג שאני מעריך כמעולה,אך התור הבא אליו הוא רק בעוד 10 ימים,
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד''ר עובד כהן
    16/11/2010

התקופה הראשונה לאחר התקף לב מלווה בכל מני תופעות הדומות למה שאתה מתאר ואין להמהר ולהסיק מסקנות. צריך לתת ללב ולגוף לחזור למצב הרגיל ול"התארגן" מחדש מההתקף ואז במידה והסטנט פתוח ושאר העורקים פתוחים אני מאמין שתחזור לתפקוד תקין. וגם העניין הנפשי יחזור לקדמותו.
    ממליץ לבקש מרופא המשפחה תרופת הרגעה לתקופה הקרובה בלבד (וואבן פעמיים ביום) למשך שבוע ימים מה שיעזור להחזיר אותך למסלול הרגיל בלי החרדות האופייניות והטיבעיות במצב הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו