מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חור בלבכואב הלב ..!!24/11/2010
שלום לכם אני בת 18 הרגשתי לאחרונה כאב בחזה תמיד הייתי מרגישה עייפה וקשיי נשימה עברתי לרופא לב ואז התברר שיש לי חור בלב ASD ותוצאות מיפוי לב היו 2.1:1 ואז אמר לי החור משמעותי וצריכים טיפול ניתוחי .. הוא הציע שאעשה צינתור בהקדם ואז עם תוצאות הבדיקה מחליט איך לעשות ניתוח לפתוח בית החזה או תחת החזה בצד ... בבקשה ד"ר אני מאוד מפחדת מניתוחים האם יש דרך אחרת לפתור את הבעיה רוצה לשמוע מה דעתך על מצב כזה ??
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות אחרי צינתור
כואב הלב ..!!24/11/2010בבקשה רוצה לדעת מה התופעות לאחר הצינתור ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות אחרי צינתור - תגובה
ד''ר עובד כהן01/12/2010ברוב הגדול של המיקרים אין תופעות אחרי צנתור. לעיתים נדירות יש תגובה אלרגית לחומר הניגוד. יתכנו דימומים מאזון הדקירה ויתכן חום מס' שעות לאחר הפעולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בבקשה
כואב הלב ..!!02/12/2010האם יש צורך לקחת כדורים לדחיית המחזור לפני הצנתור מאוד חשווווב ..?? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחור בלב - תגובה
ד''ר דני פינק24/11/2010שלום לך רואן
לפי מה שאת מתארת את בוודאי זקוקה להתערבות לסגירת החור הבין עלייתי. כיום ישנה אפשרות לסגירת החור בצנתור עם מתקן שהוא כמו מטרייה שיכול לאטום את החור. האופציה הניתוחית קיימת וניתן אכן לבצע את הניתוח דרך החזה הימני כדי לחסוך את הצלקת הניתוחית במרכז החזה. לפני קבלת החלטה יש להתייעץ עם הקרדיולוג שלך שכן האופציה בצינתור נראית לי סבירה יותר אם אכן החור אינו גדול מדי ובעל שוליים מספיק רחבות שניתן להתקין את המתקן האוטם. במידה ואת אינה מועמדת לפרוצדורה כזו הרי שיש לבצע את הסגירה בניתוח שהסיכון הניתוחי בו הינו קטן ביותר וסיכויי הצלחה מצויינים(<99%).
בכל אופן אשמח לעזור
לפי הצורך
דר דני פינק
מנתח לב
מרכז רפואי שערי צדק
ירושלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב"ח מאיר ?!
כואב הלב ..!!26/11/2010תודה לכם על שדאגתם לשאלה שלי .. בבקשה יש לי בירור בקשר למקום הצינתור שלחו לי בדואר שיש לי תור החודש הבא בבית חולים מאיר לילדים זה רמבם או בית חולים אחר כי הרופא המצנתר אמר במחלקה לקרדיולוגיה ילדים רמבם ??!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחור בלב - תגובה
ד''ר עובד כהן24/11/2010שלום רב
הניתוח במצבים כאלה מומלץ
הניתוח לא מסוכן עם אחוזי הצלחה גבוהים מאד.
ניתן לעשות את הניתוח בחתך מהצד או באמצע ניתן לדון בנושא עם המנתח בפגישה לפני הניתוח.
במידה ותירצי פרטים נוספים ניתן לקבל אצלנו במחלקה.
ממליץ לבצע את הניתוח למרות החששות.
בהצלחה
עובד כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר על תשובתך אבל יש לי בירור
דוד28/11/2010אמרת שאתה ממליץ לעשות את הניתוח ..אתה לא רואה שאפשר לסגור את החור דרך הצינתור או שזה אי אפשר עם כמות דלף 2.1/1 ????(במילים אחרות למה החור לא נסגר בצנתור?)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחור בלב - תגובה
ד''ר עובד כהן24/11/2010שלום רב
הניתוח במצבים כאלה מומלץ
הניתוח לא מסוכן עם אחוזי הצלחה גבוהים מאד.
ניתן לעשות את הניתוח בחתך מהצד או באמצע ניתן לדון בנושא עם המנתח בפגישה לפני הניתוח.
במידה ותירצי פרטים נוספים ניתן לקבל אצלנו במחלקה.
ממליץ לבצע את הניתוח למרות החששות.
בהצלחה
עובד כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחור בלב - תגובה
ד''ר דני פינק02/12/2010לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התרחבות פצע לאחר החלפת מסתם אורטלי
התפתחות מחלת לב לפני ניתוח צנתור
פענוח תוצאות בדיקה מצורפת מה זה אומר?
סטנט למפרצת ביטנית 3.4
ניתוח אורטה עולה גם ב-CT
מועקות וכאבים חמורים בחזה
דליפה מטרלית בינונית וקושי בכניסת אוויר
קפיצות בחזה וצרבת קשה
שמיעת תקתוק במסתם מכני
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?