מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ד"ר דני פינק יש לי שאלה עלייךשלי17/12/2010
שלום לך ,לפני כמה שבועות כתבתי פה בקשר לאבא שלי ,שהוא עבר ניתוח מעקפים בלב ועשיו יש לו נוזל באזור הריאה,ולא הצליחו לנקז את הנוזל בגלל שאבא שלי התעלף,הוא סובל מבעיית וזווגה שהוא מתעלף מכאב
כרגע אבא שלי די סובל מכל המצב של הנוזל,עדיין לא יודעים אם הטיפול התרופתי עוזר,שבוע הבא יש ביקורת אצל הכירורג
אבא שלי כבר כן רוצה לנקז את זה אבל הוא מפחד שיקרה לו שוב מה שהיה פעם קודמת
אז השאלה שלי האם יש אפשרות לנקז את הנוזל עם איזה טישטוש או אולי אפילו הרדמה כללית?
ודבר שני האם תוכל להמליץ לנו על מישהו מתל השומר שהוא טוב בזה וגם כמבון שיהיה אנושי..
אני מאוד מודה לך מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר דני פינק יש לי שאלה עלייך - תגובה
ד''ר דני פינק18/12/2010שלי שלום
לשאלתיך אפשר לבצע ניקוז תחת זריקת טשטוש עם תרופה בשם דורמיקום(ממשפחת הווליום עם השפעה קצרת טווח) או לחילופין עם חומר בשם פרופופול(חומר הרדמה בעל טווח פעולה קצרה ביותר) כמובן שיש לעשות פעולה זו תחת ניטור לחץ דם , דופר ורוויון חמצן בדם עם תמיכת חמצן. פעולה זו הינה די בטוחה בידיים מקצועיות ומנוסות ןייתכן ויזדקקו לעזרת רדיולוגים עם הדמייה באולטרסאונד כדי לכוון אותם לאיזור הנוזל ועל ידי כך המנעות מפגיעה בריאה. לצערי אינני מכיר מישהו ספיציפי בתל השומר. בשלב ראשון הייתי חוזר על צילום החזה כדי להעריך אם ישנו נוזל וכמותו, ניתן אף לבצע אולטראסאונד של החזה שיכול למקד את מקום הנוזל במידה והוא "מנורתק" ואינו חופשי. במידה ותרצו להגיע לירושליים אלי לבית החולים אשמח לעזור ולבצע זאת
בכבוד רב ובהצלחה
דר דני פינק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד מודה לך!!!!
שלי19/12/2010לקחתי הכל לתשומת ליבי ,אני בשמחה אמליץ לאבא שלי עלייך
תודה רבה רבה לך!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התרחבות פצע לאחר החלפת מסתם אורטלי
התפתחות מחלת לב לפני ניתוח צנתור
פענוח תוצאות בדיקה מצורפת מה זה אומר?
סטנט למפרצת ביטנית 3.4
ניתוח אורטה עולה גם ב-CT
מועקות וכאבים חמורים בחזה
דליפה מטרלית בינונית וקושי בכניסת אוויר
קפיצות בחזה וצרבת קשה
שמיעת תקתוק במסתם מכני
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?