לחץ בחזה ובלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ בחזה ובלב
    אביב
    21/01/2011

שלום אני אביב בן 18
    לפני כיומיים הרגשתי לחץ גדול באזור החזה השמאלי . ישבתי על המחשב כמו בכל יום רגיל ולפתע החלו כאבים ולחצים . לאחר דקה שתיים שחיכיתי בישיבה , ראיתי שזה לא עובר , ועברתי לשכיבה על המיטה וניסיתי להסדיר את הנשימה . הרגשתי כיאלו טנק יושב על החזה שלי וגם היו לי כאבים בגב התחתון . לכמה שניות היה לי ממש קשה לנשום . רק לאחר משהו בסביבות 10-15 דקות הלחץ נרגע ויכולתי לנשום באופן סדיר . לאחר מכן התעלמתי ממה שקרה והייתי בטוח שלמחרת בטח יעבור , אבל לאחר יומיים (!) עדיין קשה לי לקחת נשימה ארוכה , לגהק לבלוע רוק וכו' ... וגם נשאר לי לחץ מסוים בחזה .
    אני ממש לא יודע ממה הכאבים האלו יכלו לנבוע , סך הכל אני בריא לא סובל מעודף משקל ומקפיד על פעילות גופנית ואוכל בריא .

מה עליי לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ בחזה ובלב

הוספת תגובה

• לחץ בחזה ובלב - תגובה

פרופ` גיל בולוטין
    21/01/2011

אביב שלום

לפי התיאור שלך, קרוב לוודאי שהכאבים שלך אינם נובעים מהלב אלא מהשרירים ומהעצמות. אבל, תמיד מומלץ להתייעץ ולהיבדק עם רופא המשפחה.

בברכה

דר' גיל בולוטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו