מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עברתי ניתוח לברואן05/02/2011
שלום.
אני כבר עברתי ניתוח לב פתוח לסגירת חור בין הפרוזדורים אם זוכרים ואני עדיין מאושפזת ברמבם יש לי כמה שאלות;
1. ביום הראשון אחרי הניתוח הסוכר עלה בדם האם זה קורה
2. הדבר המפחיד אותי שתמיד מרגישה דופק לב מהיר נתנו לי כדורים ואז לא עזר ממש מרגישה בלב איך פועם מהיר בלי לשים יד , מה זה אומר שהניתוח לא היה מוצלח
3. אז אני כבר אחרי תקופת ההחלמה אהיא בריאה לחלוטין עושה מה שאני רוצה מאמץ, כושר, לא ארגיש קוצר נשימה וחולשה בגוף...
4 . תוך כמה זמן הלב יסתגל עם המצב החדש
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עברתי ניתוח לב - תגובה
ד''ר דני פינק06/02/2011רואן שלום
קודם כל איחולי שעברת את הניתוח.
טבעי הדבר שרמות הסוכר עולות כי הגוף נמצא במצב של סטרס וזה בהחלט יכול לקרות אך אל דאגה זה מצב זמני ואין לך שום סיבה לדאוג שמא יש לך סכרת. בנוגע לקצב הלב הרי שטבעי שבימים הראשונים קצב הלב יכול להיות מואץ במיוחד אחרי מאמצים ולו הקלים ביותר - גם זה מצב זמני וייתכן ואת גם סובלת מאנמיה קלה שגם זה טבעי אחרי הניתוח. באשר להחלמה הרי שתוך כ6-8 שבועות את צפויה לחזור למצב בריאותי תקין ולא תסבלי מעייפות או מתופעות אחרות
החמלה מהירה ורפואה שלימה
בהצלחה
דר דני פינק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התרחבות פצע לאחר החלפת מסתם אורטלי
התפתחות מחלת לב לפני ניתוח צנתור
פענוח תוצאות בדיקה מצורפת מה זה אומר?
סטנט למפרצת ביטנית 3.4
ניתוח אורטה עולה גם ב-CT
מועקות וכאבים חמורים בחזה
דליפה מטרלית בינונית וקושי בכניסת אוויר
קפיצות בחזה וצרבת קשה
שמיעת תקתוק במסתם מכני
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?