מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חולשה בגוף גם אחרי תיקון מוםרואן24/04/2011
צהריים טובים.
שלחתי לכם לפני זה, בת 18 עברתי ניתוח לב לתיקון מום מולד (בין הפרוזדטרים) ותיקון ורידי ריאה אבל עדיין חשה חולשה בגוף גם לאחר הניתוח , הייתי מרגישה זה לפני הניתוח אבל זה נמשך ...
בקרוב לשעות הצהרים מרגישה שהגוף שלי חלש ואין לי כוח וחשק לעשות משהו חוץ משינה..
האם זה תלוי ללב או שיש סיבה אחרת ?!! אולי יורד ממוצע הסוכר בדם ?!!!! מה אני יכולה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדבקות סיליקון יכולות לעזור ??
רואן24/04/2011עוד שאלה בבקשה . האם אני יכולה להשתמש במדבקות סיליקון על הצלקת אני חודשיים אחרי ניתוח הלב ומשתמשת כרגע בגיל קלו קוט ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדבקות סיליקון יכולות לעזור ?? - תגובה
ד''ר עובד כהן25/04/2011כן מדבקות הסיליקון יכולות לעזור ממליץ לפנות למרפאת פלסטיקה באזור מגורייך הם אלה שמרכזים את הנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולשה בגוף גם אחרי תיקון מום - תגובה
פרופ` גיל בולוטין24/04/2011רואן שלום
קרוב לוודאי שהעייפות והחולשה בצהריים כבר לא נובעות מהלב.
אם עברת את הניתוח ואת הבדיקות אחריו בצורה טובה, ובדיקות הדם שלך תקינות, אין סיבה לעיייפות ולחולשה. יתכן שזה קשור לאיכות השינה שלך.
ממליץ להשלים בדיקות דם רגילות ובדיקת אקו ואם הכל תקין, להיות סבלנית.
בברכה
דר' גיל בולוטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולשה בגוף גם אחרי תיקון מום - תגובה
ד''ר עובד כהן25/04/2011ממליץ על ביצוע אקו עדכני ובדיקות דם כלליות ובקיצור תפני לקרדיולוג שטיפל בך לפני הניתוח שיכין תוכנית בדיקה מסודרת שכוללת אקו ובדיקה כללית לבירור החולשה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכנית אימונים
רואן07/05/2011בבקשה רוצה שתעזרו לי להבין מה הכוונה מתכנית אימונים ?!!
" לאחר ניתוח לב יש להכנס לתכנית אימונים לשיקום תפקוד הלב ואז העייפות נעלמת בהרגה "
מה עליי לעשות ???
* אגב תוצאת אקו תקינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכנית אימונים - תגובה
ד''ר דני פינק07/05/2011שלום רב
יש לפנות למכון לשיקום לב באיזור מגורכם ושם יתאימו לך תוכנית שיקום בייעוץ פיזיולוג וקרדיולוג מומחה בתחום שיקום הלב
בהצלחה
בכבוד רב
דר דני פינק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התרחבות פצע לאחר החלפת מסתם אורטלי
התפתחות מחלת לב לפני ניתוח צנתור
פענוח תוצאות בדיקה מצורפת מה זה אומר?
סטנט למפרצת ביטנית 3.4
ניתוח אורטה עולה גם ב-CT
מועקות וכאבים חמורים בחזה
דליפה מטרלית בינונית וקושי בכניסת אוויר
קפיצות בחזה וצרבת קשה
שמיעת תקתוק במסתם מכני
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?