מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוףףףףקארין01/05/2011
שלשום התעוררתי משינה היה לי דופק מהיר נמדד 100 הייתי במנוחה פתאום הרגשתי את הדופק מתגבר מאוד למצב שהחליש אותי וגרם לי לבחילות.יד שמאל בערה לי מהרגשת חום כמו אש וגם כאבים ביד שמאל התחלתי להזיע במיוחד ביד שמאל הזמתי אמבולנס כי ההרגשה היתה נוראה ומפחידה בדקו אותי הדופק היה 140 אקג תקין פינו אותי לבית חולים כל הבדיקות שם תקינות היו כולל נורולוגית שבדקה והכל תקין יש לציין שאני בת 36 בריאה לוקחת רמוטיב קבוע לחרדה.הרופא אמר לי שזה כנראה סוג של התקף חרדה.יש לציין שלפני שנה קצת םחות עברתי בירור לבבי כולל אגומטריה תקינה ואקו לב תקין הולטר הראה רק פעימה מוקדמת.לי זה היה נשמע לא הגיוני שמה שקרה לי יכול להיות התקף חרדה היד שמאל פשוט בערה לי זה בחיים לא קרה לי יש ?אני מודאגת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףףף - תגובה
ד''ר דני פינק01/05/2011קארין שלום
צר לי ל"אכזב" אותך אבל לפי התיאור שלך והעובדה שעברת בדיקות מקיפות לפני שנה די שוללת את האבחנה של מחלת לב. מה שאת מתארת בהחלט יכול להיות התקף חרדה. ליתר בטחון הייתי בודק את תפקודי בלוטת התריס שלך ובמידה והתופעה חוזרת על עצמה הייתי מבצע בדיקת הולטר חוזרת
בהצלחה
בכבוד רב
דר דני פינק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התרחבות פצע לאחר החלפת מסתם אורטלי
התפתחות מחלת לב לפני ניתוח צנתור
פענוח תוצאות בדיקה מצורפת מה זה אומר?
סטנט למפרצת ביטנית 3.4
ניתוח אורטה עולה גם ב-CT
מועקות וכאבים חמורים בחזה
דליפה מטרלית בינונית וקושי בכניסת אוויר
קפיצות בחזה וצרבת קשה
שמיעת תקתוק במסתם מכני
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?