שאלה לגבי אספרין?.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי אספרין?.
    גליתוש ניששש
    02/06/2011

לקחתי אספרין למשך אחרי צנתור לב חצי שנה הכדור בכלל לא עעשה לי טוב מבחינת עיכול וגרם לי לים של תופעות לוואי חולשה סחרחורת ירידה בברזל ירידה ועודד....סינוס טכיקרדיה ו
    ואני כבר לא משתמשת בכדור ועדיין אין שיפור במצב שליי בכלל האם הכדור השפיע ככה על הגוף שלי והתסמינים לא רוצים לעבור????זה קשה להיות יותר מחצי שנה במצב גרוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי אספרין?.

הוספת תגובה

• שאלה לגבי אספרין?. - תגובה

ד''ר דני פינק
    02/06/2011

שלום רב
    האם האספירין שנטלת היה מקבוצת האספירין המצופה. ידוע שלאספירין תופעות לוואי של מערכת העיכול והטבליות המצופות אמורות להגן בפני תופעות לוואי אלו. בכל מקרה לאור העובדה שעברת צינתור ואת לא נוטלת שום תרופה נוגדת טסיות הינו דבר מדאיג מכיוון שאבן היסוד בטיפול המחלות לב הינו טיפול בתכשירי נוגדי טסיות כמו אספירין כדי למנוע אוטמים ותחלואה נוספת. במידה ואת אינך יכולה ליטול אספירין הרי שיש חלופות כמו פלוויקס או פרסוגרל שלהם פחות תופעות לוואי של מערכת העיכול. המלצתי הברורה הינו להתייעץ בהקדם עם הקרדיולוג המטפל שלך לבחור את הטיפול המתאים ביותר וכן לדאוג שאת תהיי במעקב שוטף גם שלו וגם של רופא המשפחה שלך
    בהצלחה ובכבוד רב
    דר דני פינק
    מנתח לב וחזה
    מרכז רפואי שערי צדק ירושלים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו