מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לכולם. צריך את עזרתכם דחוף!נסי26/06/2011
אבא שלי חולה סכרת עומד לעבור ניתוח לתיקון מסתם מיטרלי+פרפור פרוזדורים+אי ספיקה טריקוספידלית. האם מישהו ממכם יכול להמליץ לי על מנתח מומלץ? איפה עדיף לעבור את הניתוח בבי"ח ציבורי או פרטי. (איפה סיכויי ההצלחה גבוהים יותר?) הרי ידוע שב"ח ציבורי מלא בזיהומים ופרטי בפחות. מצד שני הבנתי שבב"ח פרטי אם קורה סיבוך חס ושלום אז עדיף להיות בציבורי. האם מישהו שעבר את הניתוח יכול לייעץ לי מה לעשות אני בדילמה רצינית. אשמח אם מישהו מכם יחזור אלי.
נסי 0507239939* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לכולם. צריך את עזרתכם דחוף! - תגובה
פרופ` גיל בולוטין26/06/2011נסי שלום
אני לא רוצה להמליץ על מנתח דרך האינטרנט.
במידה ואביך צפוני, אני ממליץ בלב שלם על ניתוח ברמב"ם.
זה ממש לא נכון שבבתי החולים הציבוריים יש יותר זיהומים מאשר בפרטיים.
נכון שניתוחים מורכבים מומלץ יותר לבצע בבתי חולים ציבוריים שערוכים לטפל בכל הסיבוכים האפשריים.
בברכה
דר' גיל בולוטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו מאזור ת"א. אתה יכול להמליץ על
נסי26/06/2011בי"ח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו מאזור ת"א. אתה יכול להמליץ על - תגובה
ד''ר דני פינק26/06/2011אם אתם מאזור תל אביב ויש לכם ביטוח מושלם הרי שנשמח לקבל אותך לבית החולים שערי צדק בירושלים. במידה ותעדיפו להשאר באיזור תל אביב הרי שכל המרכזים באזור(בילינסון, תל השומר , איכילוב) הם ברמה גבוהה ביותר
אשמח לעמוד לשירותכם
כל טוב ובהצלחה
דר דני פינק
מנתח לב וחזה
מרכז רפואי שערי צדק ירושלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש שר"פ אצלכם?
נסי26/06/2011מבחינת זיהומים יש שם יתרון על אשפוז רגיל? ז"א שאם אני בא בנסגרת שר"פ יש אפשרות לקבל תנאים טובים יותר מבחינת זיהום? אנו מאד פוחדים מזיהומים. מה אתה ממליץ לעשות כדי להפחית את הסיכוי שיהיה זיהום? שר"פ יכול לפתור בעיה כזו? או ב"יח פרטי? מצד שני אנו פוחדים מה יקרה במצב של חס וחלילה סיבוך. בקיצור איפה הכי מומלץ לעבור את הניתוח כדי להגיע לסיכויי ההצלחה הגבוהים ביותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש שר"פ אצלכם? - תגובה
ד''ר דני פינק26/06/2011יש שרף בשערי צדק
שיעור הזיהומים אצלנו נמוך
חולים ציבוריים וחולים שרף נמצאים באותה מחלקה ואף באותו חדר.השרף הינו רק לבחירת המנתח והטיפול נעשה על ידי אותו הצוות והטיפול הסעודי הינו ברמה גבוהה וכפי שציינתי שיעור זיהומים נמוך
אשמח לענות על שאלותכם מס הטלפון הינו באתר ואשמח לעזור
בכבוד רב
דר דני פינק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי שכדי להפחית את שיעור
נסי29/06/2011הזיהום כדאי להשתמש עם כלורקסידין. אתה יכול לפרט איך משתמשים איתו ועל איזה סוג אתה ממליץ? האם כדאי להשתמש עם משהו נוסף לחיטוי השיניים והפה? אשמח אם תוכל לפרט על חומר זה. (מתקלחים איתו?) מותר לשים אותו על הפצי הניתוחי?
תודה,
נסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התרחבות פצע לאחר החלפת מסתם אורטלי
התפתחות מחלת לב לפני ניתוח צנתור
פענוח תוצאות בדיקה מצורפת מה זה אומר?
סטנט למפרצת ביטנית 3.4
ניתוח אורטה עולה גם ב-CT
מועקות וכאבים חמורים בחזה
דליפה מטרלית בינונית וקושי בכניסת אוויר
קפיצות בחזה וצרבת קשה
שמיעת תקתוק במסתם מכני
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?