מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רגליים שלתינוק שמתעקמות פנימהסער חממי23/10/2014
יש לי ילד בן שנה וארבעה חודשים שנולד עם כפות רגליים שמתעקמות פנימה . בגיל שלושה חודשים הוא טופל עם סנדלים מיוחדות אשר יישרו את כפות הרגליים בצורה כמעט שלמה. שהתחיל ללכת הבחנו שהרגליים מאיזור השוקיים מתעקמות פנימה בזמן ההליכה . היינו אצל שני מומחים אורטופדיה שאמרו שבשלב הזה לא צריך לעשות מאום והבעיה אמורה להיפתר מעצמה במהלך הזמן.
איננו שלמים עם האבחנה הנ"ל . אני מעוניין לדעת האם יש פתרון לבעיה הזו והאם יש איזשהו טיפול מתקן של הבעיה בשלב הזה ( כאמור הילד בן שנה וארבעה חודשים) ואם ישנו פתרון , אז מהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגליים שלתינוק שמתעקמות פנימה - תגובה
ד''ר אודי לבל25/10/2014סער שלום. בגיל הזה אנחנו לרוב לא מתערבים וכמעט הכל מסתדר תוך כדי התארכות הרגליים. אבל אם אתם מודאגים, פנו לעוד רופא/ה לשמיעת עוד דעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קליקים בצוואר בת 11אורית22/10/2014
לבתי בת 11 וחצי התחילו לפני יומיים קליקים בצוואר כשהיא מסובבת את הראש לצד ימין ובחזרה וזה מלווה גם בכאב בצוואר וכאב ראש. רופא הילדים אמר שזה בחוליות C1,C2
כשהיא היתה בת 5 היא שברה את עצם הבריח והיה לה טורטיקוליס בגלל שתי חוליות בצוואר שזזו C1,C2.-היא טופלה בבית חולים
מה זה הקליקים בצוואר?האם זה מסוכן ודחוף?
האם יש קשר לתזוזת החוליות ומה לדעתך כדאי לעשות(איזה בדיקות צילום,MRI) מלבד ללכת לאורטופד (התור רק בעוד שבועיים)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קליקים בצוואר בת 11 - תגובה
ד''ר מרק אידלמן22/10/2014לדעתי אין לילדה שום דבר מסוכן ,
אין קשר בין קליקים לשבר שהיה .
לא מצפה לבעייות מיוחדות אם תמתינו שבועים לבדיקת אורטופד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך קליקים בצוואר
אורית23/10/2014תודה על התשובה המהירה.
מה יכולה להיות הסיבה לקליקים,ממה זה נגרם?
יש אילו בדיקות שכדאי לעשות לפני הביקור אצל האורטופד?
כמו כן,מה כדאי/צריך לעשות בינתיים להקלת הכאב בצוואר ובראש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת שנה וארבע סדקלוסי22/10/2014
שלום בהמשך לשאלה קודמת. ביתי קמה מישיבה ומעדה על הרגל לפני שבוע ומאז אינה דורכת. צילום לא הראה בבירור. עשינו צילום חוזר לאחר ארבעה ימים בהם היתה במנוחה ולא דרכה (אינה יכולה לדרוך אך הרגל זזה בחופשיות) ונראה בצילום סדק בשוק. היא גובסה עד מעל הברך למשך שלושה שבועות. אני חוששת שגבס על כל הרגל יפגע ובכלל גבס כזה גדול לסדק? מודה מראש על התשובה פשוט שוהה בחו"ל ורוצה לדעת שהטיפול נכון. שוב תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת שנה וארבע סדק - תגובה
ד''ר אודי לבל22/10/2014לוסי שלום. אני נוהג להניח גבס לתקופה קצרה ולבדוק את התינוק/ת שוב. מציע לכם להגיע למעקב לאחר 10 ימים ולשקול אם עדיין דרוש הגבס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקל ומנשאאושר21/10/2014
שלום, האם יש נזק כששמים תינוק בחודשי חייו הראשונים במנשאי בד מערסלים או סלקל למשך מספר שעות ביום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סלקל ומנשא - תגובה
ד''ר אודי לבל22/10/2014אושר שלום. אני לא רואה בכך בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עמידה יציבהאיילת19/10/2014
שלום רב, בני בן ה 8 - מהסתכלות מהצד שמתי לב שכאשר הוא עומד הוא משעין את כובד משקלו על צד שמאל. הוא אינו מתלונן על כאבי גב או רגלים ואינו בררן בנעלים. בביקור אצל אורתופד - הממצא - שאין כל בעיה. למרות זאת כאמא אני עדיין לא שלמה עם התשובה. אשמח לשמוע מכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמידה יציבה - תגובה
ד''ר אודי לבל19/10/2014איילת שלום, לא יודע מה להוסיף למעט ההצעה לקחת אותו לבדיקה אצל עוד רופא...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צליעה אצל ילד בן 4.5רחלי17/10/2014
שלום רב.
לילדי בו ה4.5 היו בשנה וחצי האחרונות 3 אפיזודות של צליעה .פעמיים ברגל שמאל הפעם האחרונה בימין
באפיזודה הראשונה היינו בבית חולים ( עד שהגענו לבית החולים הפסיק לצלוע )שם עשו בדיקות דם וצילומים ולא ראו כלום.שחררו עם מרשם לנורופן.
באפיזודה השנייה , התיצבנו אצל אורטופד ילדים שעשה צילומים, אולטרסאונד ובדיקות דם. שוב לא נמצאה שום סיבה. הוא שאל אותי אם הילד היה מצונן /חולה ואכן כך היה...לא אבחן סינוביטיס..
האפיזודה השלישית שוב הופיע אחר מחלה ויראלית... צליעה ממש קלה.לא כואב לא כלום, הוא אפילו לא מרגיש שמשהו לא בסדר... רץ קופץ עושה הכל כרגיל... רק בהליכה נראית צליעונת קלה...
כל אפיזודה כזו נמשכת מספר ימים בודדים
אני קצת אובדת עצות..
האים כול להיות כתוצאה ממחלה ויראלית?
איזה בדיקות אולי צריך לעשות שלא עשינו..
מה הייתה ממליץ לעשות?
תודה מראש
רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צליעה אצל ילד בן 4.5 - תגובה
ד''ר אודי לבל19/10/2014רחלי שלום, איני ידוע אם העניין עדיין רלוונטי. מציע לפנות לרופא/ת הילדים ואפשר לו/לה לרכז את הבירור. לבדוק אם עדיין יש כאב/צליעה, לחפש מה המקור ולהחלטי אם יש סיבה לדאגה או שאפשר להשגיח מבלי להעמיק את הבירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליכה עם כפות רגליים שפונות לצדדיםרונית16/10/2014
בני בן שנה ושמונה חודשים . החל ללכת לפני חודשיים. כפות רגליו פונות לצדדים בהליכת צ'ארלי צ'פלין . האם יש צורך בטיפול ליישור כפות רגליו . האם הליכה כזו יכולה להיות קבועה . מה הטיפול והאם יש צורך בפזיוטרפיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליכה עם כפות רגליים שפונות לצדדים - תגובה
ד''ר מרק אידלמן16/10/20142 סיבות יש לתופעה זאת : סיבוב שוקיים החוצה / גמישות יתר .
אין סיבה לדאוג , ילדים מסתדרים לאחר מספר שנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוקת עיקמה רגלנועה16/10/2014
שלום התינוקת שלי בת שנה +3 חודשים נפלה ועיקמה את הרגל. היא בוכה מאד אך הרגל זזה בחופשיות רק חא יכולה לדרוך. אני גרה בדרום אמריקה ולכן לחוצה האם לחכות קצת לעשות משהו בנתיים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקת עיקמה רגל - תגובה
ד''ר אודי לבל16/10/2014נועה שלום, בהחלט לחכות ואם בתוך כ-24 שעות לא משתפרת - כדאי לבצע צילום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה ושאלה נוספת
נועה19/10/2014תודה רבה על התשובה. לקחתי את הילדה לצילום אמרו שלא רואים דבר אז זה כנראה גיד או סדק קטן. הרופאים כאן אמרו לא לדרוך מספר ימים והיא עדיין אינה יכולה לדרוך (היום הרביעי). האם עליה להיות במנוחה מוחלטת באמת? שוב , אני בדרום אמריקה והרפואה בסדר גמור אך עדיין רוצה להרגיש בטוחה..רוב תודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריקת ירך למרות US תקיןהדסה15/10/2014
שלום רב
בתי בת שנה. ביצעה בדיקת US ירכיים בגיל חצי שנה. הבדיקה הייתה תקינה לחלוטין.
הילדה זוחלת תוך גרירת צד שמאל באופן מלא. מהתבוננות (שלי בבית) באורכי הרגליים נראה שהם לא זהים וגם הקפלים אינם סימטריים.
לי הייתה פריקה בינקותי.
האם ייתכן שלמרות שהUS היה תקין יש לה פריקה?
עד כמה חמור לגלות זאת בגיל שנה והאם ייתכן שיהיו השלכות ארוכות טווח?
תודה רבה
האם המודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצב מפרק הירך
ד''ר אודי לבל15/10/2014הדסה שלום. אני מבין את הדאגה והיא מקננת גם בי בכל פעם שאני מזהה תינוק/ת בגיל כשנ השמשהו אצלה/ו לא סימטרי וההורים מספרים לי על US תקין. לשמחתי מעולם לא נתקלתי במצב שבכל זאת היתה פריקה. אבל - התצפית הזו בהחלט מחייבת אותכם ההורים לקחת את התינוקת לבדיקה. אשמח לענות על ההמשך אבל קודם - בואי נראה אם יש מקום לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינוביטיס ילדים חוזררותי15/10/2014
שלום רב,
מדובר בילד בן 7 שסבל מסינוביטיס 3 פעמים בעבר (עד גיל 4) כל פעם בירך אחרת.
הבוקר הופיעו שוב אותם הסימפטומים בירך. כאבים, מסרב לדרוך.. בפעמים הקודמות בילינו שעות רבות במיון ושחררו אותנו עם משכך כאבים. השאלה היא האם החזרה פתאום בגיל 7 נפוצה וגם הפעם לחכות שיעבור או שיש להתייחס לזה אחרת. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינוביטיס ילדים חוזר - תגובה
ד''ר מרק אידלמן15/10/2014מאוד יתכן שאכן שוב מדובר בסינוביטיס.
אם אין חום ויחד מסוגל לדרוך - הייתי מוריד עומס יומיים וממתין לשיפור .
אם צליעה משתפרת- אכן אין סיבה לדאוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
רותי15/10/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שחזור מפרק הירךאתי15/10/2014
חג שמח!
בעוד כשבוע אמורה ביתי בת העשרה חודשים לעבור ניתוח לשחזור מפרק הירך. מעבר לכך שאני בלחץ היסטרי מהניתוח עצמו אני מאוד חוששת מהתקופה שלאחר מכן כאשר הסבירו לנו כי תצטרך להיות מגובסת לתקופה שבין חודש וחצי לשלושה חודשים. שאלתי היא מה תהייה מוגבלותה בתקופה זאת? האם תוכל לשבת בכוחות עצמה? האם תצטרך להיות בשכיבה מתמדת? האם קיימת האפשרות כי לאחר הניתוח לא תצטרך גבס כלל? הכל קרה מאוד מהר כך שלא הספקתי לשוחח עם הרופא כמו שצריך ולשאול את כל שאלותי. אשמח לשמוע פרטים על תקופת ההחלמה.
בריאות איתנה לכולם, אתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח שחזור מפרק הירך - תגובה
ד''ר מרק אידלמן15/10/2014שלום ,
קודם כל תשובה אמינה ביותר לשאלתך תקבלי אצל רופא מנתח
בדרך כלל בגיל זה עושים שחזור פתוח של מפרק הירך ומקבעים בגבס ספיקה - כנסי לתמונות של google ותוכלי לראות במה מדובר.
זמן הקיבוע בדרך כלל 6-12 שבועות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזרן למיטת ילדיםמאי14/10/2014
שלום,
אני מחפשת מיטת ילדים לבתי בת השנתיים(מיטה רגילה, לא מיטת מעבר) ונתקלתי לראשונה במושגים-מזרן לבן ומזרן כחול. חלק מהחנויות מנסות לשכנע שהכחול יותר טוב ובחלק להפך. אשמח לדעת אחת ולתמיד מה זה מזרן כחול ומה זה מזרן לבן ומה עדיף.
המון תודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזרן למיטת ילדים - תגובה
ד''ר אודי לבל14/10/2014מיטל שלום, קראי בבקשה בכניסה לפורום את התייחסותנו לשאלת המזרנים, ואח"כ אשמח לענות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נעליים ראשונותרונה13/10/2014
שלום רב
בתי בת שנה ושלושה חודשים ואורטופד ילדים שהיינו אצלו המליץ לקנות לה נעליים שהם לא צעד ראשון כי נעלי צעד ראשון הם גמישים במיוחד ולכם קנינו נעלי צעד שני שהם פחות גמישים אבל ממש קשה לה ללכת איתם והכלל זה נראה שזה עדיין לא מתאים לה אלא לגיל גדול יותר.
האם זה הגיוני שלמי שיש גמישות גבוהה במיוחד עדיף לקנות נעליים שהם לא צעד ראשון ? אולי בכל זאת אפשר לקנות לה צעד ראשון שנראה מתאים יותר לגילה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעליים ראשונות - תגובה
ד''ר מרק אידלמן13/10/2014אלף לא בטוח שבגילה צריכה נעליים
אם כבר לקנות הייתי קונה נעל שניתן לכופף סוליה בשתי אצבעות וחלק קדמי של נעל מספיק רחב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר בקלוויקולה ילדה בת 6יפעת11/10/2014
שלום. בתי בת השש נפלה על הכתף הימנית לפני יומיים וכתוצאה סובלת משבר בעצם הבריח. השבר הוא בשליש האמצעי ללא זווית או ריסוק אך עם תזוזה כאשר החלק המקורב נמצא מעל החלק המרוחק ויש בניהם חפיפה של 2-3 ס״מ. הטיפול הינו שמרני- מתלה עם הוראה לחזור לעוד צילום רנטגן בעוד שבוע כדי לבדוק את מנח העצמות (מקווים שהמתלה ישנה את המנח ויעודד חיבור טוב יותר).
קראתי שבמקרים של שבר עם תזוזה נוטים לטפל בניתוח. האם זה נכון? מה לגבי ילדים? חוששת שהאיחוי, באם העצמות לא יסתדרו אחת מול השנייה, יגרום לחוסר סימטריות שלא תשתפר עם הגדילה. האם זה קורה אצל ילדים? ו-האם יש טיפול אחר מומלץ (לא ניתוחי) כדי לעודד את שינוי המנח של העצמות ואיחוי טוב יותר?
תודה רבה
יפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר בקלוויקולה ילדה בת 6 - תגובה
ד''ר מרק אידלמן11/10/2014שלום , אצל ילדה בת 6 שנים אין צורך בשום ניתוח , לא משנה איזה עמדה קיימת - יהיה חיבור מצויין .
לילדה שלי לא הייתי עושה גם צילום ביקורת - חבל על הקרנה .
בעוד שבועיים שלוש גם ילדה שלך תחזור לשגרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אורטופד בגיל 4 שבועותאלינה07/10/2014
לפני שבוע ילדתי את בני והפנו אותי לאורטופדית ילדים בגיל 4 שבועות ואין תור קרוב איך אוכל לקבוע תור לסוף חודש הקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת אורטופד בגיל 4 שבועות - תגובה
ד''ר אודי לבל08/10/2014אלינה שלום. איני מכיר צורך קבוע להבדק אצל אורתופד לאחר לידה. יש בתי חולים שנוהגים להפנות כל יילוד לבדיקת אולטראסאונד של מפרקי הירכיים. או, אולי היה ממצא כלשהו אצל בנך שהביא להפניה? אם תספרי מה הסיבה, אוכל לנסות לעזור בעניין המועד הנכון לבדיקה. בדיקת ירכיים כדאי לבצע בגיל 4 שבועות בערך. בעניין היעדר תורים... איני יכול לעזור, אלא אם את באיזור ירושלים ואצלנו כל מי שצריך בדיקה חשובה תמיד ייבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטופדית ילדים בגיל 4 שבועות
אלינה08/10/2014הפנו אותי בגלל שהיה לי מיעוט מי שפיר ועברתי זירוז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוטרא סאונד ירכיים
ד''ר אודי לבל09/10/2014שוב שלום. במקרה זה אני מניח שמה שצריך הוא us של הירכיים ובדיקה כללית. הגיל המתאים הוא 4 שבועות . אם בקופת חולים אין תור פנוי, בקשי הפניה לאחת היחידות לאורתופדיה ילדים בבתי החולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטופדית ילדים ביל 4 שנ
אלינה09/10/2014הפנו אותי לבית חולים רמבם התור הכי פנוי בחודש דצמבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטופדית ילדים ביל 4 שנ - תגובה
ד''ר אודי לבל10/10/2014לא טוב. תלחצי על המערכת להיבדק בזמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)