מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פס אקוגנישיר29/03/2014
שלום רב,
עשינו לבני בן החודשיים וחצי אולטרסאונד עמוד שדרה בשל pilonidal dimple
והתוצאות היו:
קונוס מודולרית בגובה תקין
תנועתיות רגילה של החוט אך לציין כי הודגם פס אקוגני העובר על כל החוט ומגיע עד הקוקסיס ברוחב 0.12 סמ
אין עדות למניגו או מיילוצלה
אין עדות לממצא חולני
אין עדות לפילונידאל טרקט
אנחנו מאוד מודאגים וחוששים אשמח בבקשה לפירוש התוצאות
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פס אקוגני - תגובה
ד''ר אודי לבל29/03/2014שיר שלום. אני מבין את הדאגה אבל איני יכול לפרש. צריך לשמוע ממי שביצע את הסקירה אם זהו ממצא רגיל או שעשוי להצביע על קשר כלשהו לשקערורית שזוהתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקמת גנטיקהאור28/03/2014
שלום האים עקמת בגיל שבע היא יכולה בעתיד להיות גנטית מאשר זו שהיתחילה בגיל ההיתבגרות? תודה מדובר על בנות
או שבגיל שבע היא היתפתחה בגלל בעיה בלבד ולא גנטיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקמת גנטיקה - תגובה
ד''ר אודי לבל29/03/2014אור שלום. זה תחום מורכב. בצורה הנפוצה , עקמת אדיופטית של המתבגרת, יש נטיה משפחתית. לגבי עקמת של הגיל המוקדם, זה קשור בסיבה לעקמת. מציע לדון בזה עם מי שאיבחן את העקמת מכיוון שצריך להבין את המקור שהביא לעיוות עמוד השידרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צליעה וכאביםנטע24/03/2014
שלום רב
בני בן 6.5 התלונן בשבועיים האחרונים על כאבים בירך האחורית בערך פעם ביום כאבים לא קבועים . לפני ארבעה ימים החל לצלוע על הרגל . הכאבים באותו מקום לא במגע רק בהליכה וריצה . בביקור במיון נעשה צילום האגן אולטרה סאונד ובדיקות דם לא נמצא משהו חריג . הוא לא היה חולה לאחרונה . הכאב בא והולך במשך היום , מחמיר לאחר פעילות ובשעות הערב .ביומיים האחרונים הכאב הנו גם מאחורי הירך וגם בקרסול . מה אתה ממליץ לעשות ? לחוצה מאוד אודה לך על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צליעה וכאבים - תגובה
ד''ר אודי לבל24/03/2014נטע שלום. נשמע שעשיתם את מה שנדרש - לוודא שאין סמני זיהום או משהו אחר. הרבה ילדים צולעים מבלי שנבין למה וזה חולף. אני מציע לחכות מספר ימים, אם לא ייעלם לשוב לרופא הילדים ולחדש את הבירור. כמובן לתת אקמול, נורופן או אדוויל בינתיים כאשר כואב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- DDH.?עדן19/03/2014
שלו לילדה יש DDH כחשד כלומר בבדיקות פיזיות -תקין והתפתחות ירכיים תקין זוית אחת חריגה והיא 34 . שמנו רצואות פווליק. האם אפשר ג בלי? אולי יש צורך ביעוץ נוסף? נבדקה אצל אחד המומכים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה במפרקי הירכיים
ד''ר אודי לבל19/03/2014עדן שלום, כדי שנוכל קצת להסביר, אני מציע לספר בצורה קצת יותר מפורטת - מה גיל הילדה, מה נבדק? מי ביצע את האולטרא-סאונד? כמה זמן כבר מטופלת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום מצורף
עדן20/03/2014שלום . הילדה בת 5 חודשים והטיפול התחלנו רק עכשיו. אני לא שלמה עם צורך במתן טיפול לכן מבקשת חבת דעת נוספת. מצרפת צילום רנטגן להתרשמות טובה יותר! תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום מצורף - תגובה
ד''ר אודי לבל20/03/2014נראה שהמצב דורש טיפול. אם אינכם שלמים עם הטיפול, אני מציע לשמוע עוד דעה. בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול
עדן20/03/2014תודה רבה אולי אתה יכול להמליץ על מומחה באזור צפון??? אני לא מצליחה למצוא!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול - תגובה
ד''ר אודי לבל23/03/2014עדן שוב שלום, בכל המרכזים הרפואיים (צפת, פוריה, נצרת , עפולה נהריה, רמבם, וחדרה) יש אורתופדים מצוינים ויחידות לילדים - פני לאחת היחידות - בטוח יטפלו בכם היטב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן שנה ושלוש- התייעצותמיקה18/03/2014
שלום ד"ר,
בני בן שנה ושלושה חודשים עומד מגיל 10 חודשים באמצעות רהיטים והולך עם כל דבר שניתן להזיז אך עדיין לא עומד בכוחות עצמו וכמובן הולך.
בנוסף, מהרגע שהתחיל לעמוד, נעזר ע"י שולי כף הרגל שלו וגם כשעומד הרגל לא תמיד לגמרי ישרה על הרצפה.
האם נשמע לך כבעיה?
בנוסף, פיזיותרפיסט המליץ על נעילת נעל כדי שהרגל תתייצב.
מה דעתך?
תודה רבה
מיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן שנה ושלוש- התייעצות - תגובה
ד''ר אודי לבל18/03/2014מיקה שלום. נעל באמת יכולה לייצב את כף הרגל. אבל להערכתי אם הוא תינוק בריא, הכל יסתדר גם בלי התערבות. הרבה תינוקות מתחילים ללכת ככה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסבר בבקשה...מירי11/03/2014
שלום ד"ר,
בני בן 13 בחודשיים האחרונים החל לסבול מכאבי גב האורטופד ביקש שיעשה מיפוי עצמות התוצאה יצאה והיא:
הדגשה בקליטה באיזור לטרלי אחורי משני הצדדים שלחוליה מותנית L5 יכול להתאים לספונדילוליזיס בי לטרלית של L5.
אשמח אם תוכל לעדכן אותי מה תוצאה זו אומרת ומה צריך לעשות?
בתודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסבר בבקשה... - תגובה
ד''ר אודי לבל13/03/2014מירי שלום, הממצא במיפוי תומך (או מחשיד) על הימצאות תופעה שנקראת ספונדילו-ליזיס (מצב בו בחלק האחורי של החוליה יש מעין "שבר מאמץ") - צריך להמשיך את הבירור על ידי עוד הדמיה (צילום או CT) ואז להחליט איך לטפל. לרוב הטיפול יכלול מנוחה (הפסקת כל ספורט) לחודשים רבים. אני מציע לקרוא על זה באינטרנט ובמקביל להיוועץ במומחה לתחום בעיות עמוד השדרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי אספקת דם לעצם ססמואידיתג10/03/2014
מזה כחמישה חודשים ביתי סובלת מכאבים, אובחנה אי אספקת דם לעצם ססמואידית כתוצאה ממאמץ יתר בריקוד. MRI אבחן את הבעיה ולאחריו התבקשה להמנע מכל פעילות ספורט, הליכה עם מדרס מותאם בלבד וכן שימוש דו יומי במכשיר "מלמק". ב MRI חוזר לאחר חודשיים נותר המצב ללא שינוי כלשהוא!
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי אספקת דם לעצם ססמואידית - תגובה
ד''ר אודי לבל10/03/2014שלום. התופעה לגמרי לא מוכרת לי ואני מציע לברר עם מומחים לרפואת ספורט או לחפש באינטרנט על זה. האם ביקשתם עוד דיעה על פיענוח ה mri ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי אספקת דם לעצם ססמואידית
ג11/03/2014אנו בטיפול עם רופאי ספורט, ה MRI פוענח ע"י ביה"ח בו בוצע וכן ע"יי רדיולוגים בב"יח נוסף. באינטרנט אנו מוצאים חומר על הסרת העצם בד"כ אצל מבוגרים, כמה רופאים שפגשנו מכוונים אל מנוחה בלבד. הציעו גם הזרקת קורטיזון לעצם..תא לחץ.. אבל עדיין לא על הסרה. בדיקות דם שעשינו לאחרונה הראו על חוסר בויטמין D אותו נשלים לה.
האם לדעתך יש פעולות נוספות אפשריות? האם יזיק לדעתך שימוש במכשירי לייזר המופיעים בשוק לאחרונה כגון B CURE ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי אספקת דם לעצם ססמואידית - תגובה
ד''ר אודי לבל13/03/2014שוב שלום. כמו שכבר כתבתי, זהו נושא שאין לי כלל נסיון בטיפול בו. זו פגיעה מאוד נדירה שמופיעה אצל רקדנים-רקדניות ואצל ספורטאים. אני מניח שלייזר לא יזיק... (זה לא מבטיח שהוא יועיל)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כף רגל שהבוהן פונה כלפי פניםנעמי09/03/2014
שלום,
בני בן שנה ועשרה חודשים. התחיל ללכת לפני כ-5 חודשים בערך. חשבתי שדבר זה יסתדר כאשר יתחיל ללכת. כשהליכתו התייצבה קנינו לו נעלי צעד ראשון. הוא הולך בסדר גמור. אך השבוע הלך יחף בבית וראיתי שכפות רגליו עדיין עקומות ונוטות אחת כלפי השנייה כשיש נטייה לכף רגל אחת יותר עקומה( צורת בננה) שהבוהן פונה כלפי פנים. מה כדאי לעשות במצב זה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כף רגל שהבוהן פונה כלפי פנים - תגובה
ד''ר אודי לבל09/03/2014נעמי שלום. זה כנראה מצב של מטטרזוס-אדוקטוס. כדאי לגשת לאורתופד ילדים בכדי להעריך אם המצב בחומרה שדורשת התייחסות או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי רגלייםלי07/03/2014
הי בני בן השנתיים וחצי יש תופעה שחוזרת על עצמה לאחר שמסיים מחלת חום ויראלית או חידקית כלשהי, ושהמחלה נגמרת מתלונן בדכ בערבים על כאבח רגליים כל פעם רגל אחרת בעיקר בכפות הרגליים ומקבל נורופן ורק אז נרדם. הלכנו לאורטופד ילדים ששלל בעיה אורטופדית תןדה לאל. האם זה שכיח אחרי מחלה לילדים? כינאמרו לנו תחילה אולי שמדובר בכאבי גדילה אבל ההקשר שאני עושה שזה תמיד בא אחרי מחלה כלשהי. אשמח לעזרתכם והאם זה מעיד על חסר ויטמינים או מה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי רגליים - תגובה
ד''ר אודי לבל09/03/2014לי שלום. זו תופעה ששמעתי עליה אם כי לא הרבה. אני מניח שזה קשור למחלה ואם זה חולף אחרי שהילד מתרחק מהמחלה, הייתי מניח לזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרוקסרויטל06/03/2014
בוקר טוב, רציתי לדעת האם בסדר מבחינה בריאותית לתת לילד ללכת עם נעלי קרוקס לגן, ילד בן שנתיים ו - 4חודשים או עדיף ללכת עם נעל סגורה ?
תודה רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרוקס - תגובה
ד''ר אודי לבל07/03/2014רויטל שלום. אין כל מידע על הנושא הזה.... איני רואה בזה בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגפי קרוקס
מיטל16/11/2014בעלי רכש לבתנו בת שנה ותשעה חודשים מגפי קרוקס אטומות מגומי. אני קצת חוששת היות והנעליים לא אורטופדיות. האם יש סיבה מוצדקת לחשש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגפי קרוקס - תגובה
ד''ר אודי לבל26/11/2014מיטל שלום, ראיתי ילדים רבים שהולכים עם נעלי קרוקס לסוגיהן ולא מצאתי כל בעיה בעקבות זה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העצמאות יבנהיוני05/03/2014
שלום רב!!
יש לי בן (4)שיש לו בעיה ברגל מלידה, הוא נולד שהטביה ברגל לא מחוברת(העצם הגדולה של הרגל לא מחוברת לקרסול) כרגע הוא הולך בעזרת מכשיר ונעלים מיוחדות שמכינים לו באופין פרטי במדידה עצמית,כרגע מאוד קשה לו ללכת היות ונעלים כבדות לו.
השאלה שלי היא.
האם בסוף הניתוחים יצליחו ואו האם יש פתרון לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העצמאות יבנה - תגובה
ד''ר מרק אידלמן05/03/2014שלום,
צריך לראות לפחות צילום כדי להבין במה מדובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקמתנעמי03/03/2014
שלום,
מה הדבר אומר "קריסטה שמאלית בגב"?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקמת - תגובה
ד''ר אודי לבל04/03/2014נעמי שלום. זה לא ביטוי שמוכר לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר סופרקונדילארי - ילד בן 5נטע03/03/2014
שלום ,
בני בן ה- 5 שבר את יד ימין ( החלק שמעל המרפק ) ועבר ניתוח בזרוע שבו הוחדרו 3 פינים לקיבוע + גבס.
לאחר 4 שבועות הורידו לו את הגבס והוא כבר שבועיים ללא הגבס .
יש לו קושי בתפקוד הרמת והורדת כף היד , כלומר הוא לא מצליח להרים את כף היד כלפי מעלה ומטה ...( כשגב כף היד מופנית כלפי מעלה ) .
האם זו תופעה שכיחה שאמורה לחלוף עם הזמן או שייתכן ומשהו נפגע במהלך הניתוח וכדאי לגשת לבדוק ?
תודה ,
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר סופרקונדילארי - ילד בן 5 - תגובה
ד''ר אודי לבל04/03/2014נטע שלום. קשה לי לקבוע אם מדובר בתהליך החלמה רגיל או שמשהו אכן חריג. אני מציע לא להתבייש, לחזור אל הצוות המנתח ולהפנות את השאלה אליהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן שנתיים ושלושה חודשיםטל24/02/2014
בני בן שנתיים ושלושה חודשים. אחיו הגדול היפוטוני מאוד אבל אצל בן השנתיים לא שמנו לב לבעיות מוטוריות.
השבוע שמרה עליהם בייביסיטר עם הרבה ניסיון עם ילדים והיא אמרה שחגורת הכתפיים שלו חלשה.
איך אנחנו יכולים לבדוק אם אכן יש בעיה (תורים להתפתחות הילד רחוקים מאוד)?
איזה דברים מצופים מילד בגילו שאינו בעל חגורת כתפיים חלשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן שנתיים ושלושה חודשים - תגובה
ד''ר אודי לבל24/02/2014רונית שלום. אם הילד נראה לך בריא איני רואה סיבה שהבייביסטר תאבחן בעיה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בקרסולמתלבטת23/02/2014
בני בן השנתיים וחמישה חודשים (נולד בשבוע 30) מתלונן הרבה אחרי הצהריים על כאב באיזור הקרסול ברגל ימין בעיקר, אך לעיתים יותר נדירות גם בשמאל. הוא נותה ליפול הרבה, ולחלות הרבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בקרסול - תגובה
ד''ר אודי לבל24/02/2014לנה שלום. קשה להעלות רעיון לסיבה למה שאת מתארת. קחי אותו לרופא ילדים לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)