בבקשה עזרה דחוף....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה דחוף....
    קרן
    12/07/2011

שלום. אתמול השארתי את שני ילדיים (אגם בת 5 וחצי ופלג בן 6 וחצי) אצל גיסתי בבית שתשמור עליהם מ-13.00-16.00. לגיסתי יש ילד בן 9. בשעה 16.00 באתי לקחת אותם והם נכנסו לאוטו וסיפרו לי משהו מחריד: גיסתי הלכה לנמנם בחדרה, והם היו לבד. הבן של גיסתי (בן 9) אמר להם להוריד את המכנסיים והתחתונים, ולהראות את האיברי מין שלהם. אח"כ אמר להם לתת לאיבר מין שלו נשיקה. הם טוענים שלא עשו זאת. אך הבן שלי טוען שכן הראה את איבר מינו, וגם בתי. בהתחלה אגם הבת שלי אמרה שזהו. אך כשאני קילחתי אותה לבד שוב שאלתי אותה וביקשתי ממנה שתראה לי מה עשה לה. ואז אמרה שכן נגע עם היד שלו בפות שלה, ואפילו אמרה שהכניס לה אצבעות. אני פשוט המומה! האם היא יכולה להמציא את העניין של האצבעות? כי בהתחלה היא אמרה שרק שם את ידו, ופתאום היא הוסיפה את עניין האצבעות. דיברתי כמובן עם גיסתי, והיא דיברה עם הילד שלה שמכחיש הכל. אני לא חושבת שהילדים שלי ממציאים דבר כזה. אני כל היום טרודה מזה, ולא יודעת מה עוד לעשות? הסברתי להם כמובן את האיסור שבדבר, ושבעתיד לא יעשו זאת כי זה האיברים הפרטיים שלהם..מה עוד עליי לעשות? איך לנהוג? מה עושים עם ידיעה כזאת? והבעיה שזה האחיין של בעלי, זה ממש רגיש!! מודה על העזרה. קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרה דחוף....

הוספת תגובה

• בבקשה עזרה דחוף.... - תגובה

ד''ר שיר דפנה-תקוע
    12/07/2011

קרן שלום
    נשמע שאם שני ילדייך תיארו את הפרטים הם אינם מדמיינים, אכן נשמע שיש בעייה, ובעיקר של בן משפחתך. האם אפשר שבעלך ידבר עם משפחתו? ויתריע על הבעייה? יתכן שילדם חווה משהוא וזקוק לעזרה,
    לגבי ילדייך, יש אפשרויות שונות, אם הם לא חווה את האירוע כטראומטי יש לבנות איתם עולם בהם הם לומדים להציב גבולות לכל אחד לילד ולמבוגר, ספרים זה אפשרות טובה, הסרט הבית של יעל הוא גם טוב אבל רק אם מעבדים אותו עם הילד לאחר מכן, אל תשאירי את הילדים לבד לצפות בסרט זה עלול להעלות חרדות, ולהמשיך לציין כמה את גאה בהם שהם שיתפו אותך ושתמיד ישתפו גם אם הם מהססים, ושתפקידך להגן עליהם
    אשמח לשמוע עדכון
    שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש להפריד בין בנים ובנות גם בקטנים

אבי
    08/08/2011

את ממש עוררת את לבי לשמור על ילדי אפילו מקרובי משפחה.ממש תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו