שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    לנה
    10/01/2008

מחר זו הפגישה החמישית שלי עם הפסיכולוגית היא מדהימה חבל"ז התכוננתי להכי גרוע ונראה לי שקיבלתי את ההכי טוב. עד הפגישה האחרונה הכל היה בסדר היה לי חשק לקום מוקדם בבוקר בכדי להגיע לטיפול ומאז החשק ירד לי לחלוטין ואסביר למה. בפגישה האחרונה דיברנו על הפעם האחרונה שניסיתי להתאבד והיא שאלה אותי מה הייתה הסיבה ואז פגישה שלמה אני יושבת ושותקת וחונקת את הדמעות בגרון איך משחררים אותם? השתיקה הזאת מעיקה עלי מ-א-ד!!! מה אני יכולה לעשות? אני מרגישה שזה מתחיל להיות קשה ואני רוצה לברוח ולהרים ידיים אבל מצד שני אני כל הזמן מתיכה בעצמי שאני סתם חלשה ובלי אופי מה עושים? מרגישה לבד שאין מי שיבין אותי בבקשה תמיכה עיצה או כל מה שבא תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• המילים יגיעו

פרופ' רחל לב-ויזל
    11/01/2008

האם את יכולה לכתוב יומן ולהביא אותו אתך לטיפול? כתיבה או ציור התחושות והרגשות יכולים להקל ולאפשר דבור. אל תדאגי, גם אם יקח זמן עם הזמן המילים יימצאו.
    רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    15/01/2008

שלום רב,

בתהליך טיפולי עוברים שלבים שונים ובעוצמות שונות. העובדה שמצאת מטפלת טובה, שנותנת לך מקום בטוח, היא בסיס להמשך עבודה והתפתחות שלך. בהחלט קורה שאחרי התחלה מדהימה, מתחילים להעמיק ואז קשה יותר, ועצור יותר. בודאי שזה לא נובע מכך שאת חלשה ובלי אופי, הדבר הטוב ביותר, הוא לפתוח את המורכבות עם המטפלת ולדבר על כך. גם אם זה קשה, בקשי ממנה שתעזור לך ותנחה אותך.

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו