מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיסוציאציהאני05/08/2011
סובלת מפוסט טראומה וסובלת ממחלת הפיברו כתוצאה מהטראומה - מטופלת בפסיכותרפיה .בחצי שנה האחרונה אני ישנה בן 4-5 שעות ביממה . לאחר שיחזור קשה אני חווה בשבועיים האחרונים בזמן ערות פתאום מצב שבו הידיים והרגליים וכל הגוף הופכים לכבדים וכאילו שינה העיניים נעצמות והמאבק לפתוח אותם הוא גדול זה קורה בפתאומיות לאו דווקא שאני עייפה לפני כן .בדרך כלל אחרי כמה דקות זה עובר ואני פתאום לא עייפה בכלל .... מה זה ומה עושים עם זה. אני יודעת שזה סוג של ניתוק- דיסוציאציה ,אבל לא מצאתי אף מאמר או חומר על סוג כזה של ניתוק זה ממש לא דומה לניתוקים אחרים וזה מפחיד מאוד .
יתכן וזה שיחזור אז גם לא ברור לי איך חיים עם זה ...
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיסוציאציה - תגובה
צביה כפיר M.S.W06/08/2011שלום לך. אני מבינה שדברים לא ברורים מפחידים מאוד, אולם אינני יכולה לתת תשובה מסודרת על מה שקורה לך. כיון שאת מטופלת בפסיכותראפיה אני חושבת שזה מאוד חשוב להביא לשם את סיפור התחושות האלה ולבדוק גם במקביל האם יש לכך קשר לפיברומיאלגיה אולי. בהצלחה צביה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל כך לא פייר אז למה
אני06/08/2011הפורום בכלל ....ברור שאני אתייעץ עם המטפלת שלי מה הקשר בכלל . וכן קשה לי ואני צריכה תמיכה ועזרה בקשר לתופעה של ניתוק שכזה אז את שולחת אותי למטפלת שלי באמת תודה
מצטערת עם אני נשמעת קצת כועסת אבל כן ....עד הטיפול הבא יש לי שבוע ימים אני כאן זקוקה לעזרה אז עם כתבתי את זה כאן וכתבתי שאני בטיפול אז מן הסתם ברור שאני אביא את זה לטיפול .
סה"כ רציתי לדעת עם (בגלל שלא מצאתי עם כך מאמרים ברשת )האם זאת תופעה מוכרת לנשים עם פוסט טראומה וכן זה מפחיד ....
אבל עזבו לא חשוב ......אני אחכה למטפלת ....מה זה חשוב מה אני מרגישה ...העיקר שזה פורום תמיכה לפגיעה מינית .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)