האשמת אב המשפחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האשמת אב המשפחה
    שלי
    16/08/2011

הבת שלי בת ארבע,נוהגת להכניס חפצים לתחתונים.כאשר אני שואלת אותה ממי למדה זאת היא טוענת שמאבא שלה. שאלתי אותה אבא מכניס לך חפצים,היא ענתה לי"כן, הוא עושה לי זאת בבוקר שאת הולכת לעבודה"-זה הסוד שלי. היא אומרת זאת תוך חיוך מאוזן לאוזן.מצד שני היא אומרת סתם זה בכאילו. אבא שלה אדם מקסים,קשה לי לחשוב שדבר כזה בככל קורה.אך ניתן לדעת ,האם הילדה דוברת אמת ?
    יש לה אחות גדולה שתשאלתי גם אותה והיא טוענת שאבא שלה מעולם לא עשה לה דבר,למרות שהייתה בגיל הקטנה,גם היא נהגה לומר עליו דברים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האשמת אב המשפחה

הוספת תגובה

• האשמת אב המשפחה - תגובה

צביה כפיר M.S.W
    17/08/2011

שלי שלום. אני מרגישה שאת מתקשה להאמין לבתך על סמך הכרותך עם בעלך, אולם מה ההסבר שלך לסיפורים של הקטנה כעת ושל הגדולה בעבר? כשאני חושבת על ילדה בת ארבע ממציאה סיפורים, סביר להניח שהם יהיו מעולם התוכן שלה ולא מדברים שלא נחשפה אליהם ולא מבינה אותם בגילה הצעיר, בת ארבע. מצד שני אולי היא ראתה דבר מה וממנו שאבה את הסיפור, אכן קשה לדעת. אני ממליצה בחום רב להקשיב לבתך ולנסות לבדוק את הדברים . האם ספרת לבעלך ושאלת אותו על זה? אם לא תשאלי את עצמך למה. הגם שאולי זו דרכה של בתך לשאוב ממך התיחסות למה היא בוחרת בסיפור כזה? לא הייתי מתעלמת מזה. בהצלחה צביה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האשמת אב המשפחה - תגובה

ד''ר שיר דפנה-תקוע
    18/08/2011

שלי שלום רב
    נשמע שלילדתך יש בעיה והיא משמיעה קול - לעיתים ילדים משמיעים קול בקשר לדבר שקורה ומחברים את זה למציאות או לחילופין משליכים את זה על אדם מוכר ואהוב, עולם הילדים הוא עולם רחב
    אין ספק שביתך זועקת לעזרה הכנסת חפצים לאיבר המין זה אחד הסימנים הקלאסיים לאנשי מקצוע של מצוקה, לכן בין אם האמירה "זה הסוד של אבא ושלי" היא אמירה אמיתית ובין "זה הסוד של מישהוא אחר ושלה" עדיין יש כאן סוד שעלייך כאם החובה לבדוק אותו
    אפשר לפנות לאל"י או למועצה לשלום הילד להתייעצות
    בהצלחה
    שיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלי בבקשה תאמיני לה ועם גם אחותה

אני
    20/08/2011

אמרה את זה הייתי מכפילה את החשדנות שלי ילד לא אומר סתם כלום .....

בבקשה עדיף שזה יהייה כלום מאשר היא תסבול כל חייה ותאמיני לי השדים רודפים גם 40 שנה אחרי .

לא רוצה להפחיד וגם לא להכניס אותך לכאוס אבל עצם זה שהעלת את זה בתוך תוכך את חושדת בבקשה תיבדקי את זה בבקשה .

מנסיון של הרבה אן כמו תמיכה והכלה וקבלת האמת לשקט הנפשי של מי שנפגעה זה עושה את כל ההבדל .

מחבקת אותך ויודעת שקשה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצלמה

דני
    21/08/2011

היי,אני במקומך ולשקט הנפשי שלך הייתי שם מצלמה בכדי לדעד באם הסיפור של הילדה אמיתי,ייתכן שאת בהכחשה ולא מוכנה להאמין שמי שאת ישנה איתו בלילה עושה כאלו דברים.למה לקחת סיכון ולהרוס לילדה את החיים.זה תפקידך כאימא לדאוג ולשמור עליה.יש היום מצלמות זעירות שניתן לתעד במשך שעות.עלות קטנה ששווה את השקט הנפשי.הרי הילדה סיפרה מתי המעשים נעשים וזה מקל על הבירור שאת חייבת לעשות.אמנם זה קצת לא פייר כלפי בעלך אבל תועלת מול סיכון ברור שאת חייבת לעשות מעשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו