הטרדה בעבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטרדה בעבודה
    אור
    15/01/2008

שלום, אני מוטרדת על ידי מישהו בעבודתי, ההטרדה היא מילולית בלבד.הוא עושה זאת כאילו בצחוק וליד אנשים, מכירים אותו בעבודה כאחד כזה ולא מתייחסים לבעיה. אמרתי לו להפסיק ומאז הוא לא מדבר איתי. כאילו שאני אשמה במשהו. אני יודעת שהוא בדרגה בכירה יחסית בחברה ולכן הוא נשאר שם למרות התנהגותו. מדוע הוא חושב שאני לא בסדר אם הוא לא בסדר. זה לא ברור לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הטרדה בעבודה

הוספת תגובה

• הוא לא בסדר

פרופ' רחל לב-ויזל
    16/01/2008

כל הכבוד על התנהגותך. מדוע הוא חושב שאת לא בסדר? זו לא השאלה הנכונה. התנהגותו יכולה לנבוע ממספר מניעים: 1. שמת מראה לא נעימה לפניו והוא מעדיף לשבור את המראה מלהסתכל בה. 2. הוא מתוסכל כי עצרת אותו בדרך למטרה. 3. הוא מנהל אתך מאבק כוח בכך שגורם לקורבן להרגיש לא נוח.
    אני מציעה שתפגיני (ג אם זו לא התחושה הפנימית כרגע) שיוויון נפש כלפיו בעיקר בנוכחות אחרים. אל תחששי להסתכל ישירות לעיניו ולהתעלם במופגן מהתעלמותו ממך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    16/01/2008

בכל מקום עבודה אמור להיות אדם האחראי על הטרדות מיניות. נראה לי שכדאי להתלונן אצל אדם זה. אין שום סיבה, שאת תהיי הקורבן להתנהגותו חוצת הגבולות.

ככלל, בדר"כ מטרידים רואים את עצמם כנוהגים בצורה תקינה, ומשליכים את הבעיותיות על המוטרדות. זו אינה סיבה לאפשר לו את המשך התנהגותו.

שלך

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו