מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהיפית17/01/2008
אני חושבת שגם לי זה קרה.
בסוף השבוע האחרון אמרתי לחבר שלי שאני רוצה לגמור. ומה הוא עשה. תפס אותי בחוזקה, השכיב אותי על המיטה ואילץ אותי לשכב איתו. מאז אני לא עונה לו לטלפונים. הוא שולח SMSים שהוא מצטער.
שאלתי היא: 1. האם זה נחשב אונס
2. האם כדאי לי להתלונן, ואם כן איפה
3. כיצד להסביר לו שיעזוב אותי בשקט
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בעיקרון אונס אבל איך המישטרה
מימי17/01/2008תיראה את זה זאת בעיה,בכל מיקרא אל תדברי איתו ביכלל הוא לא שווה את זה ותספרי למישטרה ולהורים אסור לו להיתנהג כך לנשים אחרות!.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רונית סדגר22/01/2008שלום רב,
לעיתים נוצר בלבול כאשר בן זוג כופה את רצונו המיני. גם במקרה שלך מדובר בכפיה, או במילים אחרות באונס. לגבי השאלה האם כדאי להתלונן - זו שאלה שרק את תוכלי לענות עליה. בהחלט כדאי להתייעץ עם אחד ממרכזי הסיוע בהליך הפלילי, שהם חלק ממרכזי סיוע - 1202, ולבקש מהם מידע וליווי, אם תחליטי להתלונן.
הגשת התלונה נעשית במשטרה.
הדרך הטובה ביותר להסביר לו שינתק קשר היא שאת מבקשת ממנו לנתק, ובמידה וימשיך, שיבין שיש לך זכות להתלונן גם על הטרדה.
רונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)