שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יפית
    17/01/2008

אני חושבת שגם לי זה קרה.
    בסוף השבוע האחרון אמרתי לחבר שלי שאני רוצה לגמור. ומה הוא עשה. תפס אותי בחוזקה, השכיב אותי על המיטה ואילץ אותי לשכב איתו. מאז אני לא עונה לו לטלפונים. הוא שולח SMSים שהוא מצטער.
    שאלתי היא: 1. האם זה נחשב אונס
    2. האם כדאי לי להתלונן, ואם כן איפה
    3. כיצד להסביר לו שיעזוב אותי בשקט
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• זה בעיקרון אונס אבל איך המישטרה

מימי
    17/01/2008

תיראה את זה זאת בעיה,בכל מיקרא אל תדברי איתו ביכלל הוא לא שווה את זה ותספרי למישטרה ולהורים אסור לו להיתנהג כך לנשים אחרות!.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    22/01/2008

שלום רב,

לעיתים נוצר בלבול כאשר בן זוג כופה את רצונו המיני. גם במקרה שלך מדובר בכפיה, או במילים אחרות באונס. לגבי השאלה האם כדאי להתלונן - זו שאלה שרק את תוכלי לענות עליה. בהחלט כדאי להתייעץ עם אחד ממרכזי הסיוע בהליך הפלילי, שהם חלק ממרכזי סיוע - 1202, ולבקש מהם מידע וליווי, אם תחליטי להתלונן.
    הגשת התלונה נעשית במשטרה.
    הדרך הטובה ביותר להסביר לו שינתק קשר היא שאת מבקשת ממנו לנתק, ובמידה וימשיך, שיבין שיש לך זכות להתלונן גם על הטרדה.

רונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו