נורא מפוחדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נורא מפוחדת
    אנונימית (:
    10/09/2011

אני בת 15, וביום שישי הלכתי ברחוב לכיוון הבית שלי (אני הייתי על עקבים ומאופרת ואני יפה) אז איזה גבר שהיה בצד השני של הרחוב ניפנף לי, הוא היה עם הכלבה שלו ובא אליי, הוא אמר שהוא גיי וכאילו התחיל לדבר איתי ולשאול אותי בת כמה אני ואיפה אני גרה ולומדת (בטח ששיקרתי לגבי הכל), אני ממש מפחדת כי אמרו שמסתובב פדופיל עכשיו באזורים, והוא צילם את הנעליים שלי ואותי (אני התנגדתי אבל הוא התעקש) אני ממש מפחדת עכשיו לצאת!!! שהוא ימצא אותי וחס ושלום יאנוס (הוא לא נגע בי שהוא חיבק אותי ונשיקה על הלחי), הוא החמיא לי ואני חושבת שהוא שיקר לגבי ההומו וזה שיש לו חבר,הוא רצה את הפלאפון שלי,אני ממש ממש ממש מפחדת עכשיו, אני חזרתי בוכה!! מה לעשות?? בבקשה תעזרוו לי אני מפחדת לצאת אפילו לתיכון שלייי!! ולחנות!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נורא מפוחדת

הוספת תגובה

• נורא מפוחדת - תגובה

ד''ר שיר דפנה-תקוע
    11/09/2011

שלום רב
    על מנת שתרגישי יותר טוב, אני מציעה שתתקשרי למרכז סיוע 1202 ותשתפי אותם, בנוסף את יכולה להגיש תלונה במשטרה, במיוחד אם לא הסכמת והוא צילם אותך בכפייה
    כך אולי גם תרגישי יותר טוב ואולי השוטרים גם יסתובבו באיזור
    בהצלחה
    שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו