מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נסיעה באוטובוס בינעירונישחר12/09/2011
שלום,
נסעתי לפני כחודש באוטובוס עמוס. ישבתי ליד בחור שכביכול ישן כל הנסיעה. בהתחלה הרגשתי שהוא נוגע בי, אך יחסתי זאת לתזזיתיות במהלך הנסיעה ולכך שהוא ישן ולכן לא כולכך שם לב, אבל בהמשך הנסיעה הוא התחיל ממש בצורה בוטה לדחוף את ידיו לישבני... אני לצערי לא פציתי את פי.. שתקתי.. רק זזתי במקומי כדי לרמוז לו שיפסיק, וכשהוא לא הפסיק, אז ממש לקחתי את ידו והרחקתי אותה ממני. הוא כנראה נהנה מהמאבק והמשיך בכך ממש עד שירדתי מהאוטובוס.
אני מאד מאוכזבת מעצמי, אני לא ילדה, נושקת לשלושים, ועדיין קשה לי להגיב באסרטיביות כלפי הטרדות מיניות. אני נגעלת מעצמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיעה באוטובוס בינעירוני - תגובה
צביה כפיר M.S.W12/09/2011שלום שחר. האם ניתן מדבריך להבין שזו לא הטרדה ראשונה שעברת? בכל מקרה להיגעל מעצמך לא עוזר ולא עושה לך טוב. אפשר אולי לחשוב על איך תוכלי בפעם הבאה להתנהל אחרת, האם הפתרון של לקום ולא להמשיך לשבת ליד הוא אופציה? אמירה שאת לא רוצה שום קשר עם מי שמנסה וכו'. אם תחשבי מראש אולי יהיה לך קל יותר אם שוב תוטרדי, בתקוה שלא תוטרדי יותר. צביה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)