נסיעה באוטובוס בינעירוני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסיעה באוטובוס בינעירוני
    שחר
    12/09/2011

שלום,
    נסעתי לפני כחודש באוטובוס עמוס. ישבתי ליד בחור שכביכול ישן כל הנסיעה. בהתחלה הרגשתי שהוא נוגע בי, אך יחסתי זאת לתזזיתיות במהלך הנסיעה ולכך שהוא ישן ולכן לא כולכך שם לב, אבל בהמשך הנסיעה הוא התחיל ממש בצורה בוטה לדחוף את ידיו לישבני... אני לצערי לא פציתי את פי.. שתקתי.. רק זזתי במקומי כדי לרמוז לו שיפסיק, וכשהוא לא הפסיק, אז ממש לקחתי את ידו והרחקתי אותה ממני. הוא כנראה נהנה מהמאבק והמשיך בכך ממש עד שירדתי מהאוטובוס.
    אני מאד מאוכזבת מעצמי, אני לא ילדה, נושקת לשלושים, ועדיין קשה לי להגיב באסרטיביות כלפי הטרדות מיניות. אני נגעלת מעצמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נסיעה באוטובוס בינעירוני

הוספת תגובה

• נסיעה באוטובוס בינעירוני - תגובה

צביה כפיר M.S.W
    12/09/2011

שלום שחר. האם ניתן מדבריך להבין שזו לא הטרדה ראשונה שעברת? בכל מקרה להיגעל מעצמך לא עוזר ולא עושה לך טוב. אפשר אולי לחשוב על איך תוכלי בפעם הבאה להתנהל אחרת, האם הפתרון של לקום ולא להמשיך לשבת ליד הוא אופציה? אמירה שאת לא רוצה שום קשר עם מי שמנסה וכו'. אם תחשבי מראש אולי יהיה לך קל יותר אם שוב תוטרדי, בתקוה שלא תוטרדי יותר. צביה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו