שאלה קטנה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה קטנה..
    דנה
    04/10/2011

כשהייתי בבית ספר יסודי נהג אוטובוס של ההסעה הכריח אותי לתת לו נשיקה בלחי. זה נשמע טיפשי אבל אני זוכרת שמאוד כעסתי, כי הוא אמר שלא יפתח את דלתות האוטובוס עד שלא אתן לו נשיקה,ואני לא זוכרת בדיוק איך זה הסתיים- רק שפיטרו אותו. במשך שנים זכרתי בעיקר את הפסיכולוגית שאמא שלי לקחה אותי אליה אחרי זה, למרות שלא ביקשתי לראות פסיכולוג ולא כלום.

בקיצור, רציתי לשאול אם מבחינה חוקית זה נחשב הטרדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה קטנה..

הוספת תגובה

• שאלה קטנה.. - תגובה

ד''ר שיר דפנה-תקוע
    04/10/2011

שלום דנה
    פגיעה מינית נחשבת שאדם כופה על ילד או חסר ישע את עצמו ומשתמש בכוחו כמבוגר . בעצם בכך שהנהג איים לכלוא אותך באותו ולכן גרם לך לנשק את לחיו הוא כפה את עצמו עלייך והשתמש בכוחו כבוגר. את מאוד אמיצה בכך שהעזת לספר לאימך , כי הרבה ילדים פוחדים לספר להוריהם, ואמך שהאמינה לך וניסתה לעזור לך בדרכים שונות
    שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה קטנה.. - תגובה

ד''ר שיר דפנה-תקוע
    04/10/2011

תחשבי, את היית ילדה קטנה בת עשר? אחת עשרה? הוא נהג שהשליטה בידו מכריח אותך לתת לו נשיקה אחרת הוא לא ישחרר אותך, בעצם הוא כפה עלייך בגלל חוסר הישע שלך כילדה להתנגד לו ולכן זה נחשב פגיעה. כניראה היה לך המון אומץ שהעזת לספר לאמא שלך לעיתים ילדים פוחדים לספר להוריהם. וישר כוח לאמא שלך שלא רק האמינה אלא ניסתה לסייע לך בדרכים שונו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו