שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ליאת
    23/01/2008

היכן עובר הגבול בין סתם נחמדות להטרדה.
    הבוס שלי נוהג לחבק אותי הרבה. ולגעת בי בכתפיים או בבטן. הוא עושה את זה כאילו בחברות, אבל לאחרונה התחלתי לחשוד שהוא פשוט רוצה לגעת בי.
    מה עלי לעשות, אם אעיר לו אני עלולה להיות מפוטרת, ואני מאוד רוצה את העבודה הזו.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• רונית סדגר בחופשה

רונית סדגר
    24/01/2008

ליאת שלום,

רונית סדגר בחופשה עד סוף החודש, לכן לא תוכל להשיב על שאלתך.

אני ממליצה לך לפנות עם שאלתך במרכז סיוע, טלפון 1202. הם יוכלו להדריך אותך בטלפון

כיצד לנהוג.

בהצלחה

מזכירת המרכז הרב תחומי
    לטיפול בנפגעות תקיפה מינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה מרונית סדגר

רונית סדגר
    10/02/2008

שלום לך,

ברגע שאת מרגישה שהחיבוק עובר את הגבול מבחינתך - זהו בעצם הגבול!
    קשה להרגיש שחוצים את הגבול שלך לאורך זמן ולכן הדרך הנכונה היא שיחה כנה, בה את מבהירה שהקשר חשוב לך, אך את חשה שהחיבוק אינו במקום.
    קשה לשלם מחיר כזה רק כדי לשמור על מקום עבודה, ואולי בכלל האפשרות של פיטורין לא תעלה.
    חשוב שתבואי לשיחה בגישה אסרטיבית ולא מתנצלת.

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטרדה

פרופ' רחל לב-ויזל
    26/01/2008

ליאת שלום,
    את אכן בבעיה, איך להישאר בעבודה ולהעביר לו מסר שאת לא מעונינת במגע בעל אופי מיני. הבעיה היא שאם יפגע או יהפוך למתוסכל בגלל סרובך, יעדיף שלא לראות את זו שדחתה אותו. זה בדרך כלל הספור הבעייתי של הטרדה מינית כאשר קימים יחסי מרות. אלא שלהשאיר את המצב הנוכחי מבחינתו המגע והניסיון יסלימו. מאי התנגדות או אפילו התנגדות פסיבית הוא יכול להבין שיש "על מה לדבר" ולקבל לגיטימציה להמשך.
    האם את יכולה לומר לו באופן ישיר שיש לך קושי עם מגע פיזי (גם אם לא כל האמת כי הקושי הוא עם המגע אתו, אבל לפחות זה חלק מן האמת) אפילו אם הוא בא מתוך חביבות?
    תנסי, אם מנסה אחרי כן שוב, תשאלי בחיוך, שכחת שיש לי בעיה?
    תהיי עקבית. אם לא יעזור אז אולי אין ברירה ובאמת תצטרכי לחפש עבודה אחרת.
    בהצלחה,
    רחל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו