מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התעללות מיניתאביה19/10/2011
עברתי התעללות מינית במשך מספר שנים בילדותי וכעת אני כבר למעלה מ 10 שנים לאחר מכן ומרגישה שבמקום שיהיה טוב יותר הכל רק הולך ומחמיר. יש יותר פחדים, לחצים, חרדות אני יותר סגורה וכמעט כבר לא מתקשרת עם העולם. ניסיתי לטפל בזה מספר פעמים ובכל פעם נתקלתי במטפל/ת שהבטיחו טוב וטוב וטוב ובסופו של דבר שום דבר לא התקדם, שום דבר לא קרה.
אני לא רואה את עצמי מתקדמת הלאה בחיים ככה ולא רואה את עצמי יוצאת מזה אי פעם. אשמח מאוד לשמוע מה אוכל לעשות במצב כזה, אני לגמרי מיואשת כלום לא עובד ובמקום לקחת צעדים קדימה אני לוקחת בריצה אחורה. (בת גיל ה20)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעללות מינית - תגובה
צביה כפיר M.S.W21/10/2011שלום לך אנונימית. כשעוברים התעללות מינית בילדות, אחד הדברים שנפגעים קשה זה היכולת לתת אמון באחר וגם בעצמך. אינני יודעת כמה זמן היה הקשר הטיפולי שלך ואם הגעת למטפלים המתמחים בפגיעות מיניות, דבר שהוא מאוד חשוב לתהליך הטיפול. יש גם גילאים שבהם יותר קשה להתמסר לטיפול או להפיק ממנו, את מאוד צעירה ולצערי הדבר שאני יכולה להמליץ עלין הוא בעיקר לחזור למטפלת שמבינה בנושא או לחילופין ליצור קשר עם מרכז סיוע באזורך טלפון 1202, יש שם קבוצות תמיכה וגם זו דרך טובה להיעזר. לא המטפל אמור להבטיח לך שיהיה טוב, הוא לא יכול לדעת את זה, את אמורה להאמין שאת יכולה לעזור לעצמך ושיהיה לך יותר טוב. בהצלחה, אל תתיאשי צביה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגיעה מינית
דני23/10/2011מניסיון של חיים עם אישה שחוותה במשך שנים התעללות אני חייב לומר לך שהדרך היחידה להשתחרר מההרגשה מהפחדים ומהטראומה היא לספר,לשתף ולנסות להוציא הכל כמובן בקצב שלך ועם אדם קרוב לליבך שאת נותנת בו אמון אבסולוטי.חשוב לא לעצור באמצע אלא לתת להכל לצאת ועל הכל לדבר.אם תתחילי ותעצרי זה רק יסבך את המצב.בנוסף ביום בו תימצאי זוגיות טובה את תיראי שניתן יחד להתגבר על הקשיים.אמנם זה קשה ומסובך אבל עם כח רצון את תצליחי לשקם את חייך.בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתעללות מינית - תגובה
ד''ר שיר דפנה-תקוע23/10/2011שלום אביה
כמו שצביה כתבה, התעללות מינית פוגעת ברבדים הכי עמוקים של ילד/ה של אמון שילד/ה אמור לתת , הבלבול והסודות מקשים על ההתפתחות. אני מפצירה בך לא לוותר ולהמשיך למצוא את הדרך שמתאימה לך , בין אם בטיפול פרטני או בין בטיפול קבוצתי אבל את בגיל שמסע ההחלמה קורא לפיתחך, ויש החלמה מהתעללות מינית
בהצלחה ותודה על השיתוף
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתעללות מינית- תגובה נוספת
עו"ד ויינרייך26/12/2011אביה שלום
חשוב שתדעי שבאפשרותך גם לנקוט בצעדים משפטיים נגד מי שהתעלל בך, וזאת מבלי שעלייך להתמודד איתו באופן ישיר כלשהו.]
בהצלחה
עו"ד דורון ויינרייך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)