כמעט אונס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמעט אונס
    גליה
    27/01/2008

שלום, לפני מספר שנים כמעט נאנסתי על ידי מכר שלי, הייתי מאוהבת בו אמנם,ף אך הוא ניצל זאת כדי לפגוע בי. הצלחתי להימלט וכמובן שניתקתי איתו כל קשר. מאז מעולם לא ניסיתי לפתוח את העניין ולדעת אילו צלקות נותרו בגופי והודחקו. איני נזכרת באירוע או חושבת עלי, זה הטריד אותי מספיק באותה תקופה, אך אני חוששת שבעקבות זאת ואירועים אחרים, אני נמנעת מלהכיר בני זוג. איני יודעת כיצד לבחון את המצב כי אולי הדחקתי דברים שמשפיעים עלי לא טוב, אני לא יודעת לאן לפנות בכדי לנסות ולהתחיל לטפל כי יש הרבה דברים שמשפיעים עלי ולא בהכרח רק האירוע הזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמעט אונס

הוספת תגובה

• מה שניתן לפתור שווה לפתור

פרופ' רחל לב-ויזל
    30/01/2008

שלום גליה
    לא ברור לי מה המידה שבה האירוע והקשר שתארת השאיר צלקות, אבל בכל מקרה שווה בדיקה שלך עם עצמך ובעזרת מספר שיחות טיפוליות. עוד יות אם האירוע התחבר לאירועים קודמים בין אם קשורים לנושא מין או לא.
    בהצלחה
    רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

רונית סדגר
    10/02/2008

אין ספק שלאירועים פולשניים יש השפעה על מערכות יחסים בכלל, וקשרים אינטימיים בפרט.
    בארץ קיימים 3 מרכזים ציבוריים לטיפול בפגיעות מיניות - בחיפה - המרכז הרב תחומי, במרכז רפואי בני ציון - 8359975; בתל אביב במחלקה הפסיכיאטרית באיכילוב ובראשון לציון - במחלקה לטיפול בשירותים חברתיים.

בהצלחה

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו