מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני סובלת מהטרדה מינית קשהלירז מזרחי06/11/2011
אני לומדת בתיכון, תמיד אמרו שאני יפה עם גוף יפה וכ'ו, אבל לא תיארתי לעצמי שאני אגיע למצב שבו אני נמצאת עכשיו. יש ילד מסויים שעוקב אחריי לכל מקום שאני הולכת, אני זוכרת שמתי שהלימודים נגמרו וכולם הלכו הביתה, נשארתי בכיתה וסיימתי שיעורים, אותו הילד נכנס, לקח אותי בייד, ואמר לי "אם את לא באה לשירותים אני עושה לך פה ת'מוות" התנגדתי, אבל הוא הכריח אותי, נכנסתי לשירותים, הוא נתן לי בוקס בבטן והוריד לי את המכנס, נתתי לו בעיטה והוא השכיב אותי על הרצפה, הוא אנס אותי, שמענו את המנהל בדרך לשם, והילד השביע אותי שאני לא אספר כלום, אבל אותו הילד כל הזמן עוקב אחריי ולא מפסיק לשלוח אליי מילים סוטות, אני שוקלת לעבור בית ספר, אני סובלת, מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני סובלת מהטרדה מינית קשה - תגובה
צביה כפיר M.S.W07/11/2011שלום לירז. לבי אליך ולסבל שלך. אין שום סיבה בעולם שתהיי מקור להתעללויות של מישהוא. מעבר בי"ס זה רעיון טוב, אבל לפניו, חשוב מאוד למצוא מישהי או מישהם שאת יכולה לשתף בסבל שלך ולא להישאר כל כך לבדך מולו. אם תהיה לך תמיכה תרגישי חזקה יותר ופחות מאויימת. את לא מציינת שיש מישהוא שיודע על כך, אם ידעו אז אולי אפילו ניתן יהיה להרחיק אותו ולא אותך. אל תישארי לבד עם הסיפור הזה. בהצלחה צביה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטרדה מינית קשה- תגובה נוספת
עו"ד ויינרייך26/12/2011לירז שלום
נתקלתי במקרה במה שכתבת בפורום לגבי התקיפה המינית שעברת.
חשוב שתדעי שיש צעדים משפטיים שניתן וחשוב לנקוט כנגד מי שתקף אותך.
בהצלחה
דורון ויינרייך, עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)