מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גילוי עריותש11/11/2011
שלום אני בטיפול כבר מעל 3 שנים לאחרונה התחילו לי חלומות של תקיפה מינית תמיד בחלום אני ילדה קטנה ואילו התוקף מבוגר. יש לי סדרות של חלומות כאלה, דכאון חרדה תחושה שיצאתי מהגוף ואנירואה את עצמי בחוץ קרה לי בדייט אחרון עם בחור. עליי לציין שכל השנים הרגשתי שמשהו לא תקין אצלי אך חשבתי שהמשפחה שלי מושלמת ופתאום אני מתחילה לגלות דברים חדשים לא נעימים ויש לי סימפטומים שחוזרים על עצמם האם ייתכן שאני מתחילה לזכור רק עכשיו, ומעבר לקשיים הנפשיים יש לי גם קשיים כלכליים שנובעים מחרדות הקשות לפעמים יש ימים שאני לא מסוגלת לזוז כאילו אני קופאת במיטה. רציתי לשאול אם יש איזה גוף שעוזר כלכלית למבוגרים אני בת 33.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילוי עריות - תגובה
ד''ר שיר דפנה-תקוע11/11/2011אם את בטיפול, דברי עם המטפל/ת שלך במהירות על תחושות הדיסוציאציה (ניתוק) שאת חוווה, מחשבות חודרניות(חלומות) שאת חולמת, יתכן זה חלק מהתליך הטיפולי
אין לי מושג היכן את גרה, בכל אופן אם קשה לך תתקשרי ל- 1202 ומתנדבת תנסה לעזור לך גם באמצע הלילה, בנוסף, יש הרבה מקומות תומכים, השאלה אם כדאי לערב עוד מטפלים במיוחד שאת בטיפול ארוך ויש לך מטפל/ת עיקרי
ממה שאני מבינה ממך, את חייבת לשתף את המטפל/ת שלך במה שאת חווה ולבקש לעזור לך לעבור את התקופה הקשה הזו
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילוי אריות
שיר21/03/2012יקירה, יתכן מאוד שזה קרה. זה שאת חולמת את זה עכשיו ופתאום זה עולה לך למודע בחלומות, במחשבות, זה רק אומר שאת יותר ויותר מוכנה להתמודד עם זה ולנקות את זה ממך לכל החיים.
גם שאני חוויתי טראומה בחיים הרגשתי כאילו והנשמה שלי לא נמצאת. קופאה לגמרי.
יש דרך להתמודד עם זה מתוך תת המודע. לקבל ביטחון לדבר על זה ולשחרר לתמיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)