גילוי עריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גילוי עריות
    ש
    11/11/2011

שלום אני בטיפול כבר מעל 3 שנים לאחרונה התחילו לי חלומות של תקיפה מינית תמיד בחלום אני ילדה קטנה ואילו התוקף מבוגר. יש לי סדרות של חלומות כאלה, דכאון חרדה תחושה שיצאתי מהגוף ואנירואה את עצמי בחוץ קרה לי בדייט אחרון עם בחור. עליי לציין שכל השנים הרגשתי שמשהו לא תקין אצלי אך חשבתי שהמשפחה שלי מושלמת ופתאום אני מתחילה לגלות דברים חדשים לא נעימים ויש לי סימפטומים שחוזרים על עצמם האם ייתכן שאני מתחילה לזכור רק עכשיו, ומעבר לקשיים הנפשיים יש לי גם קשיים כלכליים שנובעים מחרדות הקשות לפעמים יש ימים שאני לא מסוגלת לזוז כאילו אני קופאת במיטה. רציתי לשאול אם יש איזה גוף שעוזר כלכלית למבוגרים אני בת 33.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גילוי עריות

הוספת תגובה

• גילוי עריות - תגובה

ד''ר שיר דפנה-תקוע
    11/11/2011

אם את בטיפול, דברי עם המטפל/ת שלך במהירות על תחושות הדיסוציאציה (ניתוק) שאת חוווה, מחשבות חודרניות(חלומות) שאת חולמת, יתכן זה חלק מהתליך הטיפולי
    אין לי מושג היכן את גרה, בכל אופן אם קשה לך תתקשרי ל- 1202 ומתנדבת תנסה לעזור לך גם באמצע הלילה, בנוסף, יש הרבה מקומות תומכים, השאלה אם כדאי לערב עוד מטפלים במיוחד שאת בטיפול ארוך ויש לך מטפל/ת עיקרי
    ממה שאני מבינה ממך, את חייבת לשתף את המטפל/ת שלך במה שאת חווה ולבקש לעזור לך לעבור את התקופה הקשה הזו
    שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גילוי אריות

שיר
    21/03/2012

יקירה, יתכן מאוד שזה קרה. זה שאת חולמת את זה עכשיו ופתאום זה עולה לך למודע בחלומות, במחשבות, זה רק אומר שאת יותר ויותר מוכנה להתמודד עם זה ולנקות את זה ממך לכל החיים.
    גם שאני חוויתי טראומה בחיים הרגשתי כאילו והנשמה שלי לא נמצאת. קופאה לגמרי.
    יש דרך להתמודד עם זה מתוך תת המודע. לקבל ביטחון לדבר על זה ולשחרר לתמיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו