מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פעם ראשונה שאני מדברעידן15/12/2011
אני בן 26 בגיל 13 עברתי ניצול מיני על ידי גבר מבוגר יותר מפעם אחת. לאחרונה התחלתי לקרוא בנושא ולמדתי שיש לי מספר רב של סימפטומים. במשך הרבה שנים חשבתי שזה היה מרצוני ושלא נוצלתי, הרגשתי שהייתי מספיק בוגר כדי למנוע את זה חשבתי שאולי אני הומו כי גמרתי ונהנתי מזה דבר שגרם לי לחזור אליו מספר פעמים.. כיום אני מבין שהייתי ילד ושנוצלתי אין לי משיכה לגברים למרות שהייתי עם לא מעט גברים אולי אני דו מיני אני עוד לא סגור על זה.. יש לי מגוון של בעיות עם עצמי ככל הנראה בגלל המקרה...
השאלה שלי היא האם אפשר לטפל בבעיות שנובעות מניצול מיני?
האם כדי לספר על זה למשפחה שלי? שסוף סוף יבינו למה אני כמו שאני סגור ומבויש..
אני רק רוצה לציין שזה שניצל אותי עשה זאת להרבה ילדים וישב בכלא.. בטח לא מספיק זמן!!
אשמח לקצת עזרה, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעם ראשונה שאני מדבר - תגובה
צביה כפיר M.S.W18/12/2011שלום לך עידן. מברכת אותך שהעזת לפתוח ולספר על מה שקרה לך ולצערינו לא רק לך. לשאלותיך, בודאי ובודאי שאפשר לעזור בטיפול להשתחרר מבעיות שנוצרו או התקבעו עקב הטרדה מינית. אגב, הרבה פעמים כיון שנגרמת גם הנאה, כמו שאתה מספר, בזמן ההטרדה זה הופך את זה ליותר מבלבל, אבל על הגוף אין לנו שליטה ולכן בודאי בגיל שבו היית גם גמרת והגעת לפורקן מיני.
קשה לי לדעת אם נכון לספר למשפחה שלך, תלוי במידת הקרבה שאתה חש אליהם וגם כמו שאתה מכיר אותם, האם יתמכו בך? מאוד חשוב לספר ולא להישאר לבד עם החוויה אבל נכון לבחור, להתחיל לספר לאדם שאני יודע שאקבל ממנו תגובה תומכת חמה כדי שאחרי זה אוכל להמשיך לספר גם לאחרים, אם אותו אדם הוא בן משפחה או חבר - תחליט אתה לפי היכרותך עם הנפשות הפועלות.
אני ממליצה לך ליצור קשר עם קו התמיכה לגברים 1201 בתל אביב, הם גם יוכלו להפנות אותך למטפל מתאים או לקבוצת תמיכה אם יש להם כרגע.
אל תישאר לבד עם הסיפור, זה הכי חשוב, גם אם אתה כבר רגיל להיות איתו לבדך. בהצלחה צביה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)