שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    ע.
    26/12/2011

ישבתי עם ידיד שלי. פתאום ראיתי שעומד לו הזין מתחת למכנסיים. הוא לא העיר שום הערה מינית, וכמובן לא נגע בי. זאת לא הטרדה מינית, נכון?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

ד''ר שיר דפנה-תקוע
    26/12/2011

שירה יקרה, איבר המין של הגברים מזדקף עכב זרימת דם לאיבר המין . לעיתים זיקפה אינה רצונית, ידידך לא הטריד אותך ולא השתמש בכוחו או בדיבור משפיל ולכן נראה לי שאין כאן כלל הטרדה מינית
    שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

ד''ר שיר דפנה-תקוע
    26/12/2011

שירה יקרה, איבר המין של הגברים מזדקף עכב זרימת דם לאיבר המין . לעיתים זיקפה אינה רצונית, ידידך לא הטריד אותך ולא השתמש בכוחו או בדיבור משפיל ולכן נראה לי שאין כאן כלל הטרדה מינית
    שיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

עו``ד דורון ויינרייך
    28/12/2011

שירה שלום
    הטרדה מינית היא כל אחד ממעשים אלה:
    (1) סחיטה באיומים כאשר המעשה שהאדם נדרש לעשותו הוא בעל אופי מיני;
    (2) מעשים מגונים (מעשה שנעשה לצורך גירוי, סיפוק או ביזוי מיניים);
    (3) הצעות חוזרות בעלות אופי מיני, המופנות לאדם אשר הראה למטריד כי אינו מעונין בהצעות האמורות;
    (4) התייחסויות חוזרות המופנות לאדם, המתמקדות במיניותו, כאשר אותו אדם הראה למטריד כי אינו מעונין בהתייחסויות האמורות;
    (5) התייחסות מבזה או משפילה המופנית לאדם ביחס למינו או למיניותו, לרבות נטייתו המינית;

ממה שתיארת לא נראה שמדובר בהטרדה מינית.

לתשומת לב: האמור אינו מהווה ייעוץ משפטי ואינו יוצר יחסי עו"ד לקוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו