מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרההילה29/12/2011
אני נמצאת בטיפול טוב כבר הרבה שנים, ומרגישה שכרגע קורה משהו שקשה לי להבין אותו.
אני בת 26. עברתי ניצול מיני מתמשך ע"י אבא שלי מאז שאני זוכרת את עצמי.
הרבה זמן לא הצלחתי לדבר על זה בטיפול, ובשנים האחרונות זה מדובר באופנים כאלה ואחרים.
בהתחלה הצלחתי לרמוז קצת רק על מה שקרה בעבר ולאט לאט אפשרתי לה להבין שזה קצת עדיין קורה.
מאז עבדנו על להתרחק משם כדי לצמצם את הפגיעה האפשרית,
אבל אני מוצאת את עצמי חוזרת לבית ההורים ואליו מידי פעם, כאילו בכוח מבקשת להפגע שוב.
המטפלת שלי אומרת שהיא לא מצליחה להבין למה זה קורה לי והיא חושבת שזה יפסיק רק כשנבין.
אני מתאמצת מאד להפסיק את היחסים החולניים האלה, אני מבינה את הנזקים שזה עושה,
ובכל זאת, אחת לכמה שבועות אני מגיעה לשם וחשופה לפגיעה...
מצד אחד אני חייה חיים מאד נורמלים ומצד שני לא מצליחה להפסיק את הפגיעה וזה תוקע אותי בהרבה מובנים.
מה זה יכול להיות....?
אשמח לכיוון כי אני מרגישה שאני הולכת לאיבוד...
תודה רבה...
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה - תגובה
צביה כפיר M.S.W30/12/2011אנחנו מכירות את התופעה שנפגעות פגיעה מינית חוזרות ומייצרות סיטואציות שבהן הן יכולות להיפגע שוב ושוב, ההסבר שאני מכירה לזה הוא שיש משאלה לא מודעת להיות חשופה לפגיעה אבל כדי לא להיפגע, שהצד הפוגע לא יפגע. יש בדיקה חוזרת ונשנית של המצב כי יש רצון שהפוגע יתעשת, יבין ואולי בכך גם יכפר על מעשיו וגם יוריד את תחושת האשמה מהנפגעת. אינני רוצה להיכנס לחדר הטיפולים שלך אולם אם מתאים לך לעשות הסכם עם המטפלת, כמו במקרים של נסיונות אובדניים, שכל עוד יש טיפול המטופל לא מנסה להתאבד, כלומר במקרה שלך את לא חוזרת לשם בינתיים, אולי גם זה יכול לעזור. בהצלחה. את זקוקה להמון כוח רצון והמון תמיכה. צביה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)