שאלה נוספת...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת...
    אבא מודאג
    18/01/2012

את סיפורי כבר כתבתי כאן ואני מבקש התייעצות נוספת. בני, כפוגע נמצא כבר בטיפול כשנה. בישיבה שהתקיימה היום המטפל מבקש לעשות איבחון פסיכיאטרי. בני היום בן 18.5 והוא פגע בהיותו בן 16-17 . ההתנהגות ברגשית והנפשית שלו היא כשל ילד ולא מותאמת לגילו האמיתי. אני מחפש פסיכיאטר מומחה לטיפול בפוגעים ו/או מומחה לפגיעות מיניות. האם יכול להיות שאפשר לעשות איבחון כזה לאחר פגישה של שעה בלבד? אם מדובר בפסיכיאטר מומחה?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה נוספת...

הוספת תגובה

• שאלה נוספת... - תגובה

צביה כפיר M.S.W
    19/01/2012

שוב שלום לך אבא מודאג. אבחון פסיכיאטרי הוא אבחון פסיכיאטרי, לצורך הגדרה של מצב נפשי רגשי ולאו דוקא בגלל הפגיעה המינית אלא שהיא חלק ממנו. הפסיכיאטרים יודעים כמה זמן נדרש להם כדי לעשות אבחון וזה בד"כ בין שעה לשעה וחצי. אני מכירה פסיכיאטרית טובה ששמה ד"ר גלית אמיתי, עבדה בעבר גם בבי"ח פסיכיאטרי (אולי גם היום). אני מניחה שתמצא את שמה דרך ספר הטלפוני או אולי גם באינטרנט. בהצלחה צביה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת... - תגובה - תגובה

צביה כפיר M.S.W
    19/01/2012

,תיקון, שמה של הרופאה הוא ד"ר גלית בן אמיתי שגם מבינה בפגיעות מיניות וגם עבדה עם בני נוער. צביה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו