מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשות?א08/03/2012
שלום
אני בחורה בת 25 ובגיל 18 עברתי הטרדה בצבא?
4 בחורים תפסו אותי והכניסו אותי לחדר סגרו את האור ונעלו את הדלת
פחדתי ולא הצלחתי לצעוק רק להתנגד עם הגוף
2 מהבחורים החזיקו אותי כל אחד ביד אחרת אחד שמר על הדלת שאני לא יברח והרביעי הוריד את המכנסים
שתי הבחורים שהחזיקו אותי תפסו לי את הראש חזק ובכוח ניסו והם אמרו לי לפתוח את הפה ולא פתחתי הזזתי את הראש כל הזמן והם ניסו לתאר לי את זה כמו אוכל הם אמרו תנסי זה כמו סוכריה או בננה וכו.. אני זוכרת שממש התנגדתי עם הגוף ושאני כאילו קשורה ומנסה להשתחרר ולא מצליחה אבל לא הצלחתי לדבר או לצעוק
ואז הם ראו שאני לא רוצה אז הם לקחו את היד שלי ושמו את היד שלי על זה והם אמרו לי להמשיך ושהם ישחררו אותי אחרי זה ופחדתי שהם לא יעשו לי משהו אחר רק רציתי לברוח אז המשכתי ואז הם דחפו אותי החוצה וברחתי לשתוף ידיים יותר משעה אחר כך אחד מהם ראה אותי שוב ואמר שהם היו שיכורים ושאני לא יגיד לאף אחד והוא אמר שאני לא יודעת כלום ושהוא ילמד אותי לא עניתי לו כי פחדתי שזה יקרה שוב .לא ישנתי כל הלילה ישבתי במיטה ורעדתי עד הבוקר .
לא סיפרתי לאף אחד גם לא להורים שלי 7 שנים אני שומרת את זה איתי ובוכה בלילות שאף אחד לא יראה שאני בוכה.
אחר כך לא היה לי תאבון והגעתי למשקל של 40 קילו והיו לי בעיות במחזור אבל את זה ראו ועזרו לי אמא שלי והמפקד והרופאה של הצבא רצתה לתת לי פסיכולוג כי היא חשבה שיש לי הפרעת אכילה ולא הסכמתי לפסיכולוג כי פחדתי שהוא יגלה וכולם יידעו מזה.
לפני שבוע סיפרתי את זה ל2 בנות מהעבודה כי אני כבר לא יכולה יותר והם הציעו לי לספר למנהלת והם אמרו שהיא תוכל לעזור לי או ללכת לעזרה אני מפחדת מההשלכות ואני לא רוצה שהיא תדווח על זה כי אני לא רוצה לדווח ואני לא רוצה שההורים שלי יידעו או המשפחה שלי תדע מזה
אני מצטערת שסיפרתי להן והפלתי את זה עליהם לכל אחד יש משהו משלו ואני לא צריכה להפיל את זה על אף אחד הלוואי ולא הייתי מספרת להם
מה לעשות בבקשה תעזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב מאוד - תגובה
צביה כפיר M.S.W14/03/2012,תודה רבה לך מ. כל תמיכה ועידוד חשובים מאוד. צביה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקרה
שיר21/03/2012שלום לך. תדעי שעוד המון בנות עברו דבר דומה למה שאת עברת. לא עשית שום דבר רע. זו זכותך לדבר על בקצב שנוח לך ובמזמן הנכון בשבילך.
לפעמים אנחנו חושבים שההורים שלנו יקבלו את זה ממש קשה. אבל יש אפשרות לקבל מהם הבנה מאוד גדולה ועם זאת הקלה ענקית.
יש אפשרות לדבר על זה בטיפול. טיפול בתת מודע יאפשר לך להבין מה בדיוק כואב לך היום מהאירוע ולשחרר את זה מפנים.
אני מאחלת לך המון הצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)