מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשות?יותם29/03/2012
לבת שלי יש חברה שבאה להיות אצלה ל-4 ימים.
יש לי ידידה טובה ,מהעבודה,שעברה תקיפה מינית ממושכת כילדה,ויש לה בעיה עם שערות,אם היא רואה שערה נגיד על הרצפה,(לנו יש כלב בבית),וראיתי שזה קרה לה,ולכן יש לי מודעות)-אז היא נכנסת למין מצב נפשי כזה מיוחד,שישר מי שמכיר אותה יודע איך להרגיע אותה.
כשהבת שלי וחברה שלה עשו ציפורניים נשפך עליה בטעות מעט מהדבק,הזה,הן ישבו בסלון,ואני בדיוק אכלתי במטבח,כי חזרתי מהעבודה,בכל אופן.
מאוד הופתעתי מצורת התגובה של הילדה לזה,אני לא מבין למה אבל,ההיסטריה שלה,הלחץ,וההתנהלות שלה,רחיצתהידיים,כמעט בכי,והאמירות החוזרות ונישנות,גרמו לי,להרגשה,שכבר ראיתי התנהגות דומה,
דיברתי עם ידידה שלי על זה,אבל היא אמרה,שאם הילדה מטופלת במסגרת הבית ספרית,אז יעלו על זה אם יש משהו... הילדה כל הזמן חזרה ואמרה,שחייבות להיות לה ידיים חלקות,ואפילו שכאשר אישתי חזרה מהקניות,היא עזרה לה בעזרת אציטון,אז עדיין לקח לה המון זמן להירגע,אישתי חושבת שלא כדאי להתערב,-אבל אני לא בטוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות? - תגובה
ד''ר שיר דפנה-תקוע29/03/2012שיר כוח על הערנות והאכפתיות!!האם יש לך יסוד סביר להניח שהילדה חווה משהוא מיני? הספרות מכוונת על הקשר בין הפרעות אובססיביות(כמו שתיארת) ופגיעות פיזיות ומיניות, אך לא רק . אבל יתכן שכדאי לדווח למורה/ליועצת תמיד עניים נוספות הוא דבר משמעותי
בהצלחה
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)