זהו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זהו
    די
    15/04/2012

זהו. נגמרתי. נגמרו הכוחות. הייאוש אוכל אותי. אני אצל פסיכולוגית ולוקחת כדורים נגד דיכאון, הכל עוזר, יש ימים טובים אבל יש גם לא. הנפילות האלה הורגות אותי. אני יודעת שזה תהליך ושצריך סבלנות אבל אני לא יכולה הלב כבר לא עומד זה, כבר לא יכול לשאת את הקושי ואת הייאוש. באמת. כשאני קצת חוזרת לחיים מתחוור לי כל פעם כמה רוע יש וכמה אנשים מתנהגים מגעיל אחד לשני וזה ממוטט אותי. אני פוחדת להפגע שוב, אני פוחדת שאנשים אחרים יפגעו. אני לא רוצה לחיות בעולם כזה. הרגשתי כמה כוח יש לרוע ואני מרגישה שלא משנה כמה טוב נוסיף, תמיד הרע יהיה יותר חזק.
    אני מפחדת. אני מיואשת. אני לא רוצה לחיות. אני פשוט לא יכולה להכיל עוד כלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זהו

הוספת תגובה

• זהו

די
    15/04/2012

תודה על המילים החמות.
    אני באמת מנסה לעשות את כל מה שאמרת, וזה בדר"כ עוזר אבל אני מפחדת נורא שזה מעגל בלי פתח יציאה. שלא משנה כמה אתקדם, תמיד יהיו את הרגעים האלה שיהפכו את הכל לסתם, את המאמץ לכלום ויגרמו לי להתמקד ברע.
    אני מרגישה שהרגעים האלה (רגע= מספר ימים) לא בשליטתי, הם נופלים עליי בלי שום קשר למה שיש מסביבי (לא משהו שאני מודעת אליו בכל אופן..).
    זה מפחיד אותי.
    אני משתפת בזה את הפסיכולוגית שלי אבל לפעמים כבר נמאס לי להיות חלשה. כבר נמאס לי לבכות אצלה בכל פגישה.. אני רוצה להיות במקום אחר. אבל זה בא והולך וזה פשוט מייאש. (לפעמים אני מרגישה כאילו החיים מתגרים בי, מראים לי מה זה טוב ומוכיחים שזה שלא מגיע לי.. או לא יודעת מה...
    קשה לי לשמור על התקווה.
    לפני חודש בערך, החלטתי (כנראה בתור מנגנון הגנה) שהעולם הוא פשוט רע, וכל פעם שטוב לי זה במקרה ואני צריכה לנצל כל רגע מהטוב הזה ולהבין שכשיגיע הרע זה הנורמלי.
    המטרה של זה היתה למנוע אכזבות.
    ב"ה היה לי חודש ממש טוב ולאט לאט התחלתי להאמין בטוב הזה. עד שהימים האחרונים ניפצו לי הכל (פשוט הרגשה איומה של עצב שמחלחל בכל הגוף ומחליש אותי פיזית ומחשבתית) וכל האמונה שלי נעלמה כליל.. והאכזבה קשה מנשוא.... לכן זהו. כבר אין לי כח להתאכזב שוב (מאנשים, מהעולם ובמיוחד מעצמי...).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהו - תגובה

צביה כפיר M.S.W
    16/04/2012

שלום לך שוב. אינך יודעת כמה אני מבינה אותך גם אם סיפור חיי או של אחרים שאני מכירה אינו בהכרח קשה כמו שלך.
    לצערינו החיים הם מעגל, גל בים או כל דימוי אחר שמתאים לך, אבל המסר הוא שהם אינם קו שטוח אחד, כל פעם אחרי שמחה יש עצב וההיפך ימים טובים ואחריהם ימים קשים.
    אני למדתי שאם המרווח בין ימי העצב הולך וגדל במשך הזמן - זה ההצלחה.
    לא ניתן למנוע או להעלים קשיים וכאבים שטמונים בתוכינו, מה שניתן זה רק להגדיל את המרווח בין הזמנים שבהם הם צצים וגם להקטין את משך הזמן שבהם הם נמצאים או את העוצמה שבה הם מכים בנו.
    אם מקבלים את זה ומבינים, החיים יכולים להיראות אחרת.
    חשוב להתחיל לספור כמה זמן עבר מאז הימים הקשים האחרונים ולשמוח שעבר זמן ולא להתמקד בזה שהם חוזרים, לראות אם כשהם חוזרים משהוא בעוצמתם נרגע, הזמן שהם נשארים התקצר במשהוא, גם אם בטווח ממש קצר, הלואי והיתה תרופת פלא מעלימה, אבל אין.
    חזקי ואמצי, תזכרי שיש לך את עצמך ואת חשובה. צביה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהו

די
    16/04/2012

פשוט תודה. כתבת לי בדיוק את הדברים שאני צריכה לשמוע.
    מצד אחד זה מביא קצת כאב, אך מצד שני זה נוסך בי תחושה חזקה של רגיעה...
    ככה הרבה יותר פשוט לראות ולקבל את הטוב..
    אז אני יכולה קצת להגיד שאני מצליחה כי באמת ב"ה הפערים בין הנפילות יותר קטנים, והנפילות לפעמים יותר קטנות (ולפעמים לא לצערי..)
    עזרת לי מאד מאד מאד. הייתי צריכה לשמוע את זה ממישהו מקצועי.
    זה להישאר עם ה"זהו" שבכותרת ממקום אמיתי, נכון, ופחות מיואש.
    אז שוב תודה.
    אני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהו - תגובה

צביה כפיר M.S.W
    17/04/2012

המון תודה גם לך, לא מובן מאליו שכולם גם מגיבים באתר. שמחה אם עזרתי.
    שוב חזקי ואמצי ותזכרי שאת ראויה לחיים טובים בשבילך. צביה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרת מאד. תודה.

די
    17/04/2012

אם אאמץ את המשפט "תזכרי שאת ראויה לחיים טובים בשבילך" שכתבת, הכל יהיה שונה... אבל זה כ"כ לא פשוט לי.
    תודה מעומק הלב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו