פתחתי תיבת פנדורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פתחתי תיבת פנדורה
    רקפת
    03/05/2012

שלום!אני בת חמישים אמא ל 3 ילדים מתמודדת שנים עם חרדות ודיכאון עמיד
    מאחר ובילדותי עברתי ניצול מיני ע"י דוד שלי אח של אימי אני בסערת רגשות עצומה
    מאחר ואתמול חשפתי בפני חלק ממשפחת את שקרה ,כשהייתי קטנה דוד שלי שהיה גר כניסה ליידינו ו"אהב " אותי כלפי חוץ בחייק המשפחה \ באחד היימים זכור לי היטב שהוא היה במקלחת ואני שהייתה לי גישה חופשית לבית שהיה של סבתי ,לרוע מזלי
    נתבקשתי ממנו להביא לו מגבת , לא ציפיתי שכשהוא יצא כשהמגבת סביב מותניו
    היא "נפלה בטעות" לא אשכח את חוסר האונים למול המראה והנורא ביותר הם העניים
    והצחקוק מלא זדון וזימה שנמרח לו על הפרצוף
    עוד זכור לי שהשכיב אותי לצדו במיטה והתחכח בי תוך שהוא אומר לי שהוא אוהב אותי
    לאחרונה מצבי הנפשי התדרדר הזכרונות עלו בלי הרף תחושת בדידות ודכאון ,
    חשוב לי לציין שמשך כל השנים העמדתי פנים מולו שכאלו אני לא זוכרת ומול המשפחה שהוא אהוב על ידי וחשוב, תמיד דאגתי לשלוח לו אוכל וכל מיני דברים אוסיף כי הוא מעולם לא התחתן והרבה שנים הוא אוגר חפצים כפייתי בביתו (אי אפשר להכנס בדלת)
    אין לי מושג מדוע אני נוהגת כך הרבה פעמים אני בוכה לבד בכי נורא וכועסת על עצמי
    שאני כאילו אוהבת אותו אך לעולם לא אשכך את שקרה.
    לפני שבועיים אבי נפטר ומפה התחילו להתגלגל כל מיני עניינים והוא לא הפסיק להסתובב בין כל העיזבון שבבית אבי ,(חי בזבל) הערתי לו על כך והוא מייד שלח יידיו
    למכנסיו כמי "שמגרד לו" כאילו מליון כינים מוצצות את דמו ושוב הנורא מכל הוא המבט בעיינים שמצחקק למול המבוכה הנוראית שלא ציפיתי לה. מה אומר ,זה לא אמיתי מה שחוויתי לא ידעתי את נפשי כל סוף השבוע אני בוכה ללא הרף ובבית חושבים שבגגל
    שאבי נפטר אני באבל ,אך לא זאת לא הסיבה , הכל חזר לי , הסרט הרע בא בגדול
    אך לא יודעת מהיכן באו הכוחות והאומץ וחשפתי בפני אימי הכל הכל
    אליו התקשרתי וצרחתי עליו ואמרתי לו שאני מאד כועסת והוא ואני יודעים על מה אני מדברת ויש לי בטן מלאה עליו , הוא היה בשוק בנוסף חשפתי בפני אחיי ובעלי
    כעת ישנה דממה פתאום כולם שותקים, כאילו לא נשמע בום ,כולם בשוק איך יתכן
    ש "החבר" הכי טוב שלי זה שתמיד מתקן לי ולכולם דברים בבית , הוא ההיפך הגמור ממה שהצגתי לא יודעים להכיל אותי ואת הסיפור הקשה הזה היום אני חשה הקלה
    עצומה ,אך עם זאת חשש שהמשפחה לא תאמין ואמצא את עצמי מצטדקת ומנסה להוכיח את צדקתי, חוששת שאפול ממש פוחדת אובדת עצות אנאעזרו לי להבין
    מדוע העמדתי פנים כל השנים ואיך עלי להתנהג מכאן אהייה אסירת תודה לכל תגובה תודה רבה רקפת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פתחתי תיבת פנדורה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו