עצה פרקטית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצה פרקטית
    רוני
    09/05/2012

שלום
    התחלתי עבודה חדשה לפני חודש . ואני עומדת בסיטואציה לא נעימה מול אחד הבכירים בארגון . (אני עובדת עם הצוות שלו לא איתו באופן ישיר) .

האיש לא רומז לי דבר , מדבר איתי על ענייני עבודה בלבד ולא שולח רמזים או מבטים מיניים.
    יחד עם זאת, ברגע שאנחנו נפגשים הוא הוא אומר לי תני לי חיבוק ונותן לי נשיקה בלחי .
    אין זו התנהגות מקובלת בארגון ובטח לא אצלי.

כביכול אין אופי מיני בהתנהגות זו אבל זה גורם לי לתחושה מאוד לא נעימה. ויתרה מכך אני לא יודעת לאן זה מוביל .
    אני משתפת פעולה מתוך מבוכה ותחושת אי נוחות גדולה - אני לא רוצה להיות בוטה מחד מצד שני אני לא רוצה שיחשוב שזה לגיטימי.היום הוא גם אמר לי "אל תתביישי-" כך שהמסר שלי ברור .
    אני חייבת לשים לזה סוף!
    אני מחפשת דרך אלגנטית לצאת מכל הסיטואציה הזו להעביר לו את המסר בצורה פחות פורמאלית . מדובר באדם בעל אגו מאוד גדול שעובד 30 שנה בחברה .
    מה המלצתכם ?

תודה
    רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצה פרקטית

הוספת תגובה

• עצה פרקטית - תגובה

צביה כפיר M.S.W
    10/05/2012

רוני שלום.
    לא מספיק ברור מדבריך מה כבר עשית כדי להפסיק את זה וגם עד כמה הוא מתנהג גם עם נשים אחרות בדרך הזו. אינני רוצה להצדיק את התנהגותו אולם אם היא ההתנהגות הנורמטיבית שלו, אולי הוא אינו ער למבוכה שהוא גורם. מענין איך אחרות מגיבות לו.
    בכל מקרה בקשת עצה פרקטית, ואינני מכירה אחרת מאשר לאמר את הדברים ישירות.
    קחי אחריות על עצמך ואמרי שמגע גופני הוא קשה לך, זר לך לא התנהגות יומיומית עבורך ולכן את מבקשת להפסיק את הבקשה שלו ממך. דברי על אי הנוחיות שלך, אל תאשימי או תשימי משהוא עליו , כך יותר נוח יהיה לו לקבל את הבקשה.
    מספיק שלא נוח לך עם הבקשה שלו, גם אם אינך קולטת ממנה רמזים מיניים, זכותך המלאה לא להיענות.
    בהצלחה צביה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה פרקטית

רוני
    15/05/2012

המון תודה אכן עצה נבונה...

ואין לי מושג מה קורה עם נשים אחרות

עובדה שהוא עשה את זהב רק שאני והוא לבד. כשאני פוגשת אותו בין רבים זה שלום שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה פרקטית - תגובה

צביה כפיר M.S.W
    16/05/2012

שלום רוני. שמחתי שיכולתי לעזור. צביה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי רוני

דנה
    13/09/2012

נדמה לי שהוא מטריד אותך מינית.
    הגעתי למסקנה זאת בגלל מספר דברים שכתבת:
    א. הוא מבקש ממך לחבק ולנשק אותו.
    ב. בניגוד לרצונך, את נאלצת לעשות זאת. תחושת אי נוחות היא חלק אינטגרלי מהחוק.
    ג. הוא מבקש זאת ממך כאשר אתם לבד.

את חייבת לשים לזה קץ בדרך כלשהי. כדאי לך לשתף אדם הקרוב אלייך ואולי ליצור קשר עם האדם שאמור לפקח על נושאים מהסוג הזה, במקום העבודה שלך.

חשוב לי לגרום לך להבין שאת לא צריכה להרגיש רע עם זה שאת לא רוצה לגעת בו- זו זכותך, זה הגוף שלך וחייך שלך ולאף אחד ואני חוזרת על האף אחד- אין שום זכות להגיד לך מה לעשות עם עצמך! שמרי על גופך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי רוני - תגובה

צביה כפיר M.S.W
    13/09/2012

תודה לך שאת מגיבה, גם אם עבר זמן ארוך מאז הפניה שאליה התייחסת.
    שתהיה שנה טובה לכולם צביה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו