פגיעה מינית בעבודה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגיעה מינית בעבודה..
    סיוון
    18/05/2012

יש לי כמה שאלות הגשתי בקשת תביעה לנפגעת עבודה בגלל שהוטרדתי מינית בעבודה ואחרי יומים ביטוח לאומי דחו את התביעה,בלי שאני יבדק על ידי פסיכיאטר זה הגיוני????או בגלל שאני מקבלת כרגע שמירת הריון אז הם דחו את התביעה???לפי החוק הם חייבים לבדוק אותי על ידי פסיכיאטר וגורמים נוספים לא?והאם יש מצב שהם שוללים בעניין כזה גם לאחר שהוכח העניין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פגיעה מינית בעבודה..

הוספת תגובה

• פגיעה מינית בעבודה.. - תגובה

עו``ד דורון ויינרייך
    18/05/2012

סיוון שלום
    שאלתך הינה בענייני ביטוח לאומי ולא בעניין הטרדה מינית, כמו כן אני מניח שלא ניתן לענות עליה מבלי לדעת את הפרטים הספציפיים של המקרה, החומר שהוגש לביטוח לאומי ונימוקי הדחיה. בכל מקרה כדאי שתפני את השאלה לפורום העוסק בדיני ביטוח לאומי.
    יחד עם זאת- אם הוטרדת מינית בעבודה, החוק מאפשר לך להגיש תלונה לממונה על הטרדה מינית שחייבת להיות במקום עבודתך וכן לפעול למיצוי זכויותייך במסגרת הליך אזרחי או במסגרת הליך פלילי או לשלב בין חלק או כל ההליכים הללו.
    אני מציע לך לפנות בהקדם האפשרי לייעוץ אצל עו"ד המתמחה בענייני הטרדה מינית, לשמוע מה זכויותייך ולהחליט כיצד את בוחרת לפעול.

בכבוד רב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו