מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול רפואיאלון03/06/2012
אני הולך לרופאה כבר הרבה זמן, ובמשך הזמן היא ביצע בי מספר בדיקות מביכות ואינטימיות מאד, תמיד הבדיקות היו באווירת פלירטוט .
אתמול הלכתי אליה לשם בדיקה גופנית לא מאד אינטימית והיא סירבה לבדוק אותי והפנתה אותי לרופא אחר.
אני ממש מבולבל פתאום.. כאילו זה צובע את כול הבדיקות בצבע אחר.
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול רפואי - תגובה
צביה כפיר M.S.W04/06/2012שלום אלון, גם אני מבולבלת ממה שכתבת ולא ברור לי מה זה הצבע האחר.
אם תסביר או תכתוב על הרגשתך בזמן "הפלריטוט" ועל מחשבותיך על הביקורים אצלה אולי ניתן יהיה להתייחס יותר.
יום טוב צביה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהה"צבע " האחר
אלון04/06/2012דבר ראשון ברור לי שזה לא הטרדה מינית- ואני לא רוצה לתבוע אותה או משהו כזה.. מעניין אותי בשביל ההרגשה של עצמי.
הצבע האחר- האווירה בבדיקות תמיד היתה קלילה מאד , וגם כאשר היא שמה לב שאני מגורה מהבדיקה (זקפה..) היא המשיכה חצי לפלרטט.
יתכן מאד שהיא נלחצה ממני ,ואני לא הבנתי אותה נכון.
חשוב לי להבין מה היה שמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהה"צבע " האחר - תגובה
צביה כפיר M.S.W04/06/2012שלום שוב.
כדי להבין מה היה יש להתבונן בשניים שהיו שם.
מה זה היה בשבילה ישאר כנראה בגדר תעלומה כי איננו יכולים לדעת, אלא אם תשאל אותה.
כדי להבין מה זה היה בשבילך, תחשוב על מה הרגשת כשהיית שם, מה היו מחשבותיך בזמן הבדיקות או אחרי כשנזכרת בהן , האם הן הזכירו לך מצבים אחרים בחייך? קשר עם מישהוא?
אני מבינה שאתה מוטרד מכך שאתה לא מבין, האם זו פעם יחידה שהדברים לא ברורים לך? האם יכול להיות בסדר מבחינתך להישאר רק עם החויה גם בלי להבין?
אני מאמינה שאם תתיחס לשאלות שרשמתי אולי תוכל דרך התשובות להבין מה זה היה בשבילך.
אני לא יכולה להתעלם מכך שלפי עו"ד ויינרייך כבר פנית אליו או לפורום אחר עם השאלה הזו, תחשוב עם עצמך אולי למה 2 הפניות וגם זה יכול לעזור לך להבין יותר טוב את עצמך.
בהצלחה צביה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אלון04/06/2012פניתי לשני הפורומים(בו זמנית) כי פעמים רבות המענה מתעכב מאד .
ברור לי שהיה אלמנט של השפלה בבדיקה כי זה בדיקה מאד משפילה .. ברור לי שזה מאד משך אותי.
אני מתלבט האם פענחתי חביבות כמשיכה מצידה .
כאילו היא ראתה שהיתה לי זיקפה והמשיכה בבדיקה כרגיל והמשיכה וצחקה איתי .
אני הייתי לא בסדר? היא היתה לא בסדר?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי - תגובה
צביה כפיר M.S.W05/06/2012אלון שלום.
השפלה היא הרגשה ולא עובדה, אם הרגשת שהבדיקה משפילה, זה שלך. הפרשנות שלך לסיטואציה.
מטרת הבדיקה הרי אינה להשפיל אלא לבדוק, חשוב מאוד שתזכור את זה.
כמו שכבר כתבתי איננו יכולים להבין את התנהגותה, כל שננחש ישאר בגדר ניחוש ובודאי יש הרבה הסברים. האם היא נבוכה וחפתה על כך בצחוק? האם היא רגילה שזה קורה ולכן לא התרגשה? ואולי העובדה ששלחה אותך לרופא אחר כי הרגישה שהיא מעוררת בך משהוא שהיא לא אמורה לעורר? מי יודע, אף אחד מאיתנו מלבדה לא יודע ולכן עדיף לא לנחש.
אני רוצה להאמין שהיא היתה בסדר כי עשתה את הבדיקה הנדרשת,
ובודאי שגם אתה בסדר, זיקפה איננה דבר רצוני, כידוע לך, אין לך שליטה על כך שהיא נגרמה עקב הבדיקה וזה בודאי לא אומר שאתה לא בסדר.
מדוע אתה מנסה לחפש "אשמים בסיטואציה" שנראה שאין בה אשמים רק אתה יודע.
אגב, כשאנחנו מדברים על התנהגות לא תקינה, אין כוונה לעוררות שיכולה לקרות בגוף, ללא שליטה אלא למה אנחנו עושים עם העוררות הזו.
יום טוב צביה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול רפואי - תגובה
עו``ד דורון ויינרייך04/06/2012שלום
ראה תשובתי אליך בפורום הטרדה מינית של Lawguide באמצעותו פנית אלי עם פניה זהה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)