שאלה להדס וצביה בלבד. תודה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה להדס וצביה בלבד. תודה.
    ש.
    24/06/2012

לפני כמה שנים מישהו ניסה לאנוס אותי. צרחתי ובכיתי. ברגע של צלילות הושטתי את היד למטה, תפסתי לו בביצים, ולחצתי בכל כוחי. הוא התפתל מכאבים - ואני ברחתי...
    ברור שמבחינה חוקית נהגתי בסדר גמור. אין לי ספק בזה.
    אבל אני רוצה לומר לכם, בינינו כנשים:
    לא נוח לי עם זה שתפסתי לו בביצים. לא יודעת למה, בעצם. זה מה שרציתי שתעזרו לי להבין. אולי בגלל שהוא התפתל מכאבים. אולי בגלל המוסכמה שאסור לאישה לפגוע לגבר בביצים. אולי מסיבות אחרות. לא יודעת. מה דעתכן?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הכותרת: שאלה לשיר וצביה בלבד.

ש.
    24/06/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה להדס וצביה בלבד. תודה. - תגובה

צביה כפיר M.S.W
    24/06/2012

שלום לך ע.
    אני קודם כל שמחה בשבילך שהחויה שלך הסתיימה ללא אונס, הרווחת בגדול.
    חבל לי שאת לא מועצמת מהחוויה אלא מרגישה אשמה.
    אין לי תשובה ברורה למה את מרגישה ככה, ורק את בינך לבין עצמך יכולה לברר את זה, אבל האם המסר החברתי שאסור לאישה להגן על עצמה הוא כל כך חזק אצלך ובחברה שלנו? אולי וחבל על כך.
    אני לא מכירה מסר שאסור לאישה לפגוע לגבר בביצים, מסר שאני מכירה הוא שאם גברים לא מגיעים לשפיכה כשהם מגורים ,זה עשוי לגרום להם נזק בביצים, אבל המסר הזה הוא שקרי, לא נכון ובעבר עזר לצערינו לגברים לקבל מנשים את מה שהן לא רצו לתת.
    אני ממליצה לך להתגאות במעשיך, בתושיה שלך בזמן קשה ולטפוח לעצמך על השכם שהיית שם בשביל עצמך.
    צביה כפיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו