מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הטרדה מינית בשעור נהיגהציפי05/08/2012
בעת שעור נהיגה, המורה עזר לי "מידי" בהכוונת ההגה וסיים בליטוף בירכי. בהדרגה הליטופים הפכו לארוכים ורציפים והתקדמו לפנים... בתור אשה דתית השומרת נגיעה מגברים.(למעט בעלי) נבהלתי ומרב הלם בהתחלה שתקתי, כשהנגיעות התרבו בקשתי מהמורה להפסיק, אמרתי לו שזה לא נעים לי ושאני לא מסכימה שיגע בי. למרות זאת הוא המשיך ...הפסקתי מיד ללמוד אצלו, בעלי שוחח איתו וכעס על ההתנהגות הנבזית, הוא יתנצל שזו פעם ראשונה וכו. אני מאמינה שאני לא הראשונה ולא האחרונה שלו... ואני מאוד מתלבטת כיצד לנהוג.
אני חושבת על הקושי במסירת עדות, וחוששת אם יהיה לחץ מצד המורה או משפחתו.
אני חושבת על אשתו וילדיו של המורה שחייהם יהרסו כשאפתח לו תיק במשטרה.
מצד שלישי אני לא יכולה להפסיק לחשוב על נשים נוספות שימשיכו להפגע.
ההחלטה מאוד קשה עבורי!!!
מה עושים?
מבחינה רגשית- אני מוצפת מרגישה מושפלת, כועסת על עצמי שלא קמתי מיד וברחתי, בראש עוברים לי כל הזמן סרטים של המקרה, קבלתי שיחה מקצועית, אבל יש לי עליות וירידות ברגשות שמציפים אותי, כעס בכי רגשות אשם, מה עלי לעשות?
כמה זמן עלול לקחת התאושוות במקרה יחסית קל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטרדה מינית בשעור נהיגה - תגובה
עו``ד דורון ויינרייך05/08/2012שלום רב
מעשיו של המורה השפילו אותך וכן פגעו בך ובכבוד האדם שלך, כמו גם ברגשותייך הדתיים. כמו כן מעשים אלה מהווים הפרת חוק בוטה.
הלבטים והרגשות שאת מביעה אופיניים לנשים רבות הפונות בעקבות הטרדה מינית ומנסיוני (המשפטי ולא הטיפולי) חשוב לי להגיד לך את הדברים הבאים:
1. הקרבן הינו את ולא הוא
2. אל תכעסי על עצמך ותרגישי אשמה, לא עשית שום דבר שלא בסדר, לא כל אחת מגיבה באותו אופן ובתי המשפט כבר נתנו דעתם בנושא וקבעו שגם פאסיביות ושתיקה מוחלטת משמען - לא!!
3.אשתו וילדיו לא צריכים להיות מרכיב בהחלטות שלך, הוא היה צריך לחשוב עליהם לפני שעשה מה שעשה (אם כי יש פתרונות חוקיים שבהם אשתו וילדיו ישארו מחוץ לתמונה).
4. יש צעדים חוקיים שיכולים לחסוך ממך עמידה בחקירות נגדיות ומסירת עדויות.
5. בשנה שעברה דווח על כ 165,000 מקרים של הטרדה מינית והמספרים הבלתי פורמליים גבוהים יותר. חשוב לפעול נגד המטרידים, רק כך ניתן לצמצם את התופעה.
6. נשים רבות מדווחות שעם לקיחת היוזמה בידיים (נקיטת צעדים נגד המטריד) הרגשתן השתפרה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)